![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
poze ... detalii ... |
Foarte tare reuniunea,chiar imi pare rau k nu am putut ajunge nici de data asta,sper k data viitoare sa nu mai am nici un fel de probleme cu masina si sa pot ajunge si eu.....Imi place super mult masina lui DnI-foarte tare culoarea...keep on rolling all of you ...:D
|
2 Attachment(s)
mersi mersi...
culoarea este cea de la semnatura, Tungsten Gri R608, originala Renault. pana s-a uscat vopseaua avea o tenta de vernil, si dupa gri am atasat 2 poze ca idee... |
8 Attachment(s)
inca neste poze cu buburuzele de la bubu reunion ;) :
|
8 Attachment(s)
...si cate-un funduletz obraznic :lol: :
|
7 Attachment(s)
...si ultimul set, din seria "clubul posesorilor de renault r5 super saluta presedentia" :peace: :
PS: scuze de calitatea tuturor pozelor prezentate, au fost facute cu telu', din lipsa de acumulator incarcat camera foto. :oops: |
7 Attachment(s)
...si courtesy of RoSonic, protagonistii buburuzelor :D
PS: mai multe poze de la reuniunea Renault, aici: https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/22678-renault-meeting/page-5.html |
hehe, mare placere pentru mine sa vad atatea la un loc ;)
|
super daca data viitore va intalniti tot la polivalenta vin si eu ,si help help am nevoi mai nou de pompa de apa ca fac rulmentii ca toti dracusorii se pot schimba rulmentii?cat ma costa pompa ?astept raspuns nu ma ignorati
|
am studiat putin pozele si am vazut ca GTL-u are altfel de scaune cum am eu si pe urma am aflat ca amele sunt de alpin, (gen recaro, ma tin super bine)
iar pentru tine nick, niciodata n-am fost de acord cu chestia pe care tu sau altii o cer, adica preturi la piese pe net. daca o sa raspunda cineva sunt sigur ca o sa fie aproximativ sfatul meu este ca ar fi mai bine sa consulti o un magazin de piese auto. |
Nick capac pompa apa (vine cu 2 garnituri- una la motor direct si una sa etanseze cu celalta bucata).. 135lei noua am luat eu acum 1luna AlPadrino (nam intrebat prin alte parti cal aveau pe stoc si era urgenta la mine)... nu cred ca se merita sa schimbi rulmenti nici nu cred ca se poate...
Piry ai dreptate cu intrebatu de piese pe forum da dc uni din noi au trecut de curand de prob respectiva, scutim omu de timp pierdut. ;) |
rulment+presetupa la pompa de apa am schimbat eu cu unele de lada! ;)
|
De 2 zile sunt fericitul posesor al unei gargarite din 86, rosie, motor 1.4. Salutare tuturor membrilor clubului si sper ca ma primiti si pe mine la urmatoarea intalnire.
|
De 2 saptamani sunt fericitul posesor al unei buburuze din 86` dar nu are carburatorul original(are d dacie) si nici turbo.Stiti unde pot gasi asa ceva?Salutare tututor posesorilor de R5-uri!!!
|
Quote:
In legatura cu urmatoarea intalnire .. mai uitete pe forumul asta .. ca aici o sa se posteze detalii. Bafta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning