![]() |
josh ... superba mashina .. incredibila .. un adevarat bolid .. wow .. bravos ... shtitzi ce nu mi`a placut la escalade`ul ala .. faptul k la autoshow a fost expus la standul c & c ... la carpacii aia ...
|
2 Attachment(s)
sunt nou in bransha. de fapt pana acuma doar m-am uitat
si m-am hotarat sa bag si eu cateva poze :oops: :) :o [/img][/img] |
1 Attachment(s)
scuze pt dublura
masina era noua si am vrut sa fac si eu impresie la \"fata\" pe plaja alea-alea |
ai grija data viitoare cand vrei sa faci o impresie ptr ca vei plage langa ea.daca intra nisip la rulmenti te cam scotocesti de bani.daca vrei sa faci senzatii tari te asteptam diseara in port pe portiunea alunecoasa :lol: acolo sa vedem ce poti.numai bine.ai grija data viitoare
|
am fost si nu a fost mare lucru
acum m-am convins si eu ca vin ff multi gura-casca. :P de fapt le dau si lor dreptate ca inainte era loc de giugiuleala si acuma sunt deranjati :lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
poze noi! :lol:
cele mai recente poze sunt facute imediat dupa ce am venit din port |
mai acum ceva timp am trecut pe langa TRA-ul si nu am obs ca e de vanzare.mi-a spus un prieten ca este de vanzare si eram curios cat va cere pe masina care trage bine ptr o solenza dar pe care toata lumea o stie cata forja a mancat masinuta aia.am ramas blocat cand am vazut anuntul de pe geam \"PRET 6000 EURO\" :shock: .inteleg f bine ca are multe chestii masinuta aia,mai ales kit-ul sport pe care il avea inainte,dar totusi tinand cont cat de uzata e masinuta aia mi se pare cam mult 6000 de euro.voi ce parere aveti?
|
De ce te doare pe tine capul cat cere omul pe masina lui????
Altceva mai bun nu ai de facut??? Poate sa ceara cat vrea, poate se va gasi unul sa o cumpere..... |
Re:
Quote:
corect ... el cere .... nu o cumpara ... el o vinde ... si cere cat vrea ... :) daca esti interesat ... poti sa ii dai 6.000 E ... si sa o cumperi tu ... ;) |
Re:
Quote:
|
yap un mare kitch lunganul ala...l-am vazut si eu cand eram in trecere.Oare daca deschide capota gasim si acolo beculetze care sa lumineze minunea aia de motor
|
mama mama dar ce rai sunt romanii din ziua de azi?daca as fii fost langa voi cand am spus ca e cam mult 6000 euro cred ca m-ati fii luat la bataie :oops: v-am cerut o parere dar mai bine ma las la mana mea.am uitat ca nu toata lumea e de treaba ca mine :wink: \"daca esti bun esti luat de fraier\" chestia asta nu credeam ca va fii valabila si pe un forum.asta e
|
vorba poetului roman ALANDAN TUNING :twisted: :twisted: :twisted:
|
frate ai facut o mare prostie .. ai pus cele mai aiurea beculetze de bazar pe mashina .. o fii dacie .. o fii logan da nu`ti bate asa joc de ea ...
|
Re:
Quote:
ooohhh ... no no no ... OZN tuning .... :) asa am zis prima data cand am vazut masina aia in port .... wooow ... am ramas uimit .... vb cuiva de mai sus .... cred ca are beculetze si la motor ... ca sa ii lumineze ceva pe acolo ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning