![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
mersi roby pt sufa si mersi bogy ca m-ai tractat. Taunusu e din nou pe bara, asta e :D aaa si sory de galagie, dar asea e cu astea vechi :) duffy raman dator pt stiker?
|
bursu tre sa intelegi si u k lucian a fost la munca si nu are legatura cu ce s a intamplat in seara asta....
|
Ce conteaza... oricum... eu sunt vinovat intotdeauna...
|
deci...am luat stikerele in seara asth...si sa moara baietii de mai pot de ras de 2 ore...:)) ma frate deci eu nu o pun pe masina dalea :)) am pus pe un logan...si un brek "SAFTY CAR" =)) Chiar ma Bufneste Rasu de mor cand le vad...zici ca e nevasta lu mikey maouse ala sa mor =)) deci..noi o sa ramanem la stikerele vechi Lucian..Binenteles daca nu ai nimic impotriva...
Fetitilii Powe Puff....saluta pe Ms.Mikey Mouse =)) =)) |
stai lin nightclub :)) bine ca ai ajuns cu el acasa :)
|
cu motoru aproape calat...azi vad daca mai e bun, sau trebuie refacut :)
|
nu am zis ca esti vinovat de ceva anume ... si nu vreau iar sa degenereze subiectul cum a fost intodeauna .. sper sa fim mai maturi in urmatoarele discutii .. vom sta de vb stai linistit intelegere a fost si v-a fii intodeauna oricum ddegeaba postez aici discutia trebuie sa o avem face 2 face ..bafta
|
Quote:
mai decupati din ele ... eu am mai taiat din ele si se vede super bine ..am separat capul` :)) de scrisul IMS si l`am lipit dupa deasupra ma rog o sa fac o poza eu zic ca se vede oke :P |
Quote:
Quote:
Quote:
Astea sunt dimensiunile...prima data cand am facut mici, dadeau bine pe masina lu bugdan (o skoda fabia rosie si nervoasa) si de atunci lucian a zis sa le facem mai mari..si asa au ramas....asta e....poate o sa facem alta...sau poate nu....vom traii si vom vedea! |
Night Club sincer nu te trageam daca nu era distantza mica si masina usoara stii cum este fiecare isi iubeste masina m-ai ales cand el baga bani in ea imi place sa fiu sincer ...si daffy ms pr descriere :)
|
3 Attachment(s)
Astazi i-am schimbat farurile nu sunt stralucite dar sunt OK fatza de cele vechi si i-am atasat o buzitza la bara de pe fatza arata simpatic nu frumos
|
smecher raw...ce bine o duci...stopuri, faruri, numar..motor 1.8T si aia e:D
|
jhony pls da-mi si mie filmuletul!:) de cand ai re-intrat in club pls..
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning