![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
pe drumul nostru national cred ca a fost undeva pe la 11, 11 si ceva (am stat relaxat, cu tensiunea de aviator si am numarat secundele de la start - ala din filmare, pana la finish - unul ochiometric. secunda 57-107)...dar uite ce bine da o duma d-asta cu 10 secunde ptr a promova pe cineva sau ceva:D
|
in sfarsit shi un filmuletz...super tare dar neconcludent...shi totushi subiectiv
|
fiecare spune ce crede...nu stiu cat au scos masinile in filmarea aia controversata insa dupa parerea mea sunt masini sub 10 sec ;)
|
10.000 de pareri si 10.000 de opinii fiecare cum i place.....acuma dupa ce am vazut si filmuletul mie imi este clar cine e invingator(Sebastian dupa mine desi ala care a facut filmuletul vede cum DOMINA Daniel.....in fine fiecare cu dioptriile lui) si la fel de clar imi este ca 100% la urmatoarea cursa Subaru va fi castigator detasat pt ca eu cred ca Sebastian a avut o oarecare teama de acea masina care pana la urma nu s-a dovedit a fie cinestie ce fiara (nu spun ca nu e o masina tare .... dar mai are pana sa ajunga o bestie care sa DOMINE).O cursa care ar trebui sa se repete....si care cu siguranta se va repeta.
P.S.-pt mesterul ala cu fotografiatul lui....omule daca le stii tu pe toate atuncea explica si mie de ce in poza in care ai tras tu liniile in dreptul barilor Ono este in fata iar daca ne lom dupa umbra masinilor e Sebastian....si apropo soarele bate din spatele celui care face poza si in cazul asta tot Sebastian ar fi dezavantajat. |
ptr ca are garda mai mare? sau si tu vezi o imagine perpendiculara cand ea este la unghi? soarele bate tocmai opus celui care face poza (din dr fata), altfel umbra primei masini nu se vedea. priveste linia verde, in fata ei. umbra mai...neagra este a lui ono. oricum n-are sens. filmul MR din pacate da drept "aprox. 400m" ceea se este cu 100 mai putin.
|
intradevar destul de frumos filmuletzul.. dar daca vad eu bine era trasata o linie la finish in poza de ce nu se vede si in film da????? iar in film la cadrele cu vederea masinilor spate se vede clar ca sebastian este in fatza.... nush unde se vede ca domina daniel..
|
Ai dreptate nu are rost contrazisul.....fiacare crede ce vrea...oricum bravo lor ca au cu ce....felicitari!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hot news... se vede si linia de finish
|
ok pe un alt forum a fost pun un film care zic eu ca arata mai clar cine e castigatorul pe 400 de metri si 2 poze poate le pune cineva si aici..
|
Quote:
|
sa traieshti saintdick...intradevar se poate vedea ff clar cine a cashtigat...cu ocazia asta poate se pune capat la toata tevatura asta...felicitari celor 2 concurentzi...sebi e clar cashtigator..iar cei care au afirmat k ar fi ono clar dominant se inseala ...ori o fac din rautate ori din prostie...iar dak sebastian a plecat intradevar prost sau la shto'...atunci diferentza ar fi fost mai clara dak avea un start bun...shi presupun k mai avea o rezerva de putere p'acolo ...oricum felicitari maxime baietzi...shi sa vina revansa dak mai e cazu'...desi cred k acum totul e destul de clar....numai bine...respect
|
Quote:
|
Quote:
|
cu parere de rau ptr fanii & sustzinatorii lui ono dar se vede k sebi a cashtigat ... nu detasat nu lejer sau mai shtiu yo cum...a cashtigat strans...shi a fost o cursa superba ... acum totul e clar se vede ff bine finishu'....shi ar cadea in derizoriu cei care ar sustzine sus shi tare k ono e cashtigator...iar vis a vis de ce sa scris in libertatea sau ce ziar o mai fi fost ala...parerea mea k a fost ceva facut intentzionat ptr a baga raca sau ptr a dezinforma...oricum cine a afirmat cele scrise a gresit flagrant shi e mare pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning