![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
17 Attachment(s)
Audi A5 |
Din setul cu supra nu imi place incadrearea la poza asta.In rest mi se par ok.
Imi plac cele cu audi-ul.:-) |
Toate ok mai putin duelul cu bmw`ul alb
|
Quote:
Quote:
Adică ? Măcar argumentează dacă zici ceva ....;) |
12 Attachment(s)
BMW E60 kit hamann white version :DPoze de interior nu am mai făcut aşa multe că am făcut când era black ...dar o să-i fac la următorul photosesion dacă e ...ceva mai interesant :D Enjoy ! |
Imi place setu cu Audi A5, in schimb, ultimu set cu BMW-u parca nu prea imi place. A 4-a poza ar fi fost reusita daca prindeai toata masina in cadru, parerea mea.. :)
Multa bafta in continuare ;) |
Quote:
Încadrarea la poza 4 a fost că aşa am vrut eu ...nu pot să fac poze la maşina din aceleaşi poziţii ;) am poză cu nr 4 şi normală ;) şi aşa sunt destule poze asemănătoare că am făcut mai pe grabă ...dar oricum , când mă întorc în ţară o să îi fac nişe poze mai deosebite :D Mersi frumos oricum :-) |
13 Attachment(s)
Dacia Logan - GGD project @ No Speed Limit |
Nu stiu de ce mi se par tare ciudate incadrarile, dar imi plac foarte mult pozele :lol:
|
de ce mi se pare ca cele 3 seturi sunt in aceasi locatie ?:D
ultimul set e reusit bravo ;) |
Da, ai ceva poze reuiste, imi plac cele cu M5-ul alb si cele prin parcari subterane, tot cu BMW-uri :)
Si avand in vedere ca esti fata, pasionata de fotografie si de masini, este ceva de admirat :) |
Quote:
Foarte tari pozele, foarte tari maşinile... |
Rares_CRM : Dupa cum bine am spus si altor persoane ...nu pot sa fac aceleasi incradari la fiecare photosesion ...bune rele cum or fi ...mie nu-mi plac sa fie asemanatoare mai cu nimic ...ca am unele scapari cateodata asta e ...ca nu-s mereu intr-o stare buna :D Mersi frumos oricum !
Tim : Pentru ca ...chiar sunt in aceiasi locatie :)) Daca nu erau baietii pe fuga mergeam cu fiecare in parte in alt loc , nu este asta problema ...cand vin in tara o sa ma ocup eu mai bine de ei :D Merci :D Renesys : Multumesc frumos , ma bucur ca iti plac :D GJ 64 GAB : Merci :hug: maine s-ar putea sa vin in tara , sau peste cateva zile ...asa ca sa te uiti la sectiunea noastra de mods :)) acolo unde am zis ca o sa bag niste surprize 8):D Ma scuzati ca scriu fara diacritice ...si ca nu am dat quote :lol: dar se pare ca pe astia de aici ii bate rau COPY PASTEUL !! :lol: Nici la mouse nu merge sa dau ....si tastatura e aiurea ...pana mea :)))) Deabea astept sa ajung in tara sa bag pozeeeeee ca am multeeee rau :lol: |
Quote:
|
Quote:
Hai acasă :( ... Distracţie plăcutăăăă ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning