![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
3 Attachment(s)
Carerra
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Tapiterie piele Mercedes G class
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Buna
daca retii am vb acum ceva timp pentru o masina preparata,acum o sa fie gata in mai si as vrea sa imbrac complet interiorul,mocheta masina + portbagaj, scaune fata bancheta spate, stalpi, plafon, bord, nuca si burduf schimbator si frana de mana,fete de usi cu piele alba si as dori sa imi dai un pret sa stiu daca ma pot arunca, mentionez ca nu mai are luneta in spate,are tabla pana la portbagaj, merci,incerc sa atasez niste poze mai vechi sa iti faci idee. |
-Ma intereseaza,daca a-ti mai lucrat si aveti poze, un interior din piele la un Opel Omega Caravan model '94.
-Am inteles ca airbag-ul de la volan nu merge imbracat in piele. - Daca as veni la dv as putea vedea diferite nuante de piele pe un bord de Omega ca sa imi dau seama ce culori s-ar potrivi? -Am de imbracat asa: scaune(piele neagra),fete usi cu manerele(textil+piele visinie+piele neagra),bordul(piele neagra si piele visinie),volan si schimbator or neagra ori visinie nu stiu. Plafonul as prefera sa fie un textil ca cel de la usi,unul de calitate. Multumesc. |
Va astept la atelier pentru discutii si preturi.
|
iti multumesc pentru raspuns dar nu sunt in tara, vin special pentru chestia asta, nu poti sa imi dai un pm cu un pret estimativ?
|
1 Attachment(s)
salut
ma intereseaza sa imbrac un volan e cel din poza vreau covrigul in piele neagra si miezul,cel incercuit in piele bej ca cea de pe panourile de usi(eventual aduc o mostra de nuanta de pe usi) cusaturile cred ca mai bine ar fi negre decat in culorile M,asta vedem atunci... ca un detaliu...este printre primele volane m tech 1,si cele 3 butoane de claxon nu sunt chiar butoane separate,ca la celelalte,sunt turnate,adica nu se desfac,si as vrea sa acoperim cu piele bej si claxoanele,ca,repet,nefind butoane nu avem cum sa decupam acolo locasul.banuiesc ca mai pot apasa si prin piele claxonul nu? sigla bmw din jumate banuiesc ca mai se poate clipsa si dupa ce punem, pielea? plus sigla aia mica de jos cu M la fel acoperita ca nu e originala acolo rog un pret pt lucrare,cam cat timp ar dura si daca tre facuta programare ceva,ca nu sunt din buc si am sa vin special sa il fac... ms |
3 Attachment(s)
Tapiterie piele Mercedes COBRA
|
salut ,am si eu o rugaminte la tine
nu sunt in tara asa ca nu pot venii la atelier am un e 46 si fetele de usa originale au stofa sunt pe gri deschis. am niste fete de usa cu piele pe centru si vreau sa fac schimb doar de mijloc. am vazut ca au niste nituri de plastic,care este operatia sa le scot . cred ca intelegi perfect ce vreau sa fac. mersi |
2 Attachment(s)
Tapiterie S classe
|
5 Attachment(s)
Mercedes s classe
|
1 Attachment(s)
Porsche alcantara+carbon
|
Salut,
As dori sa refac si eu pielea pe volanul unui Street Ka. Imi poti spune te rog un pret si durata de executie. Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning