![]() |
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
Arata foarte bine pt. un 1/43, de ce firma e facut? Nu stii?
|
cred ca este produs de IXO ...
|
12 Attachment(s)
Pentru azi ceva mai deosebit si mai rar pe la noi, cel putin pe acest site nu am vazut-o ...
Audi Avus Scara: 1/18 Producator: Revell |
Adevarat ca nici eu nu am vazut-o pe forum , sa o stapanesti sanatos !!!! frumoasa :D
|
mersi Claudia ... am inteles ca e foarte rar la noi in tara !
|
Chiar e foarte rar...:shock: Felicitari de achizitie! :-)
|
Quote:
Chiar daca este rar , totusi este in mainiile tale :twisted: ai mai putea lucra putin la ea , mie deja mi-au venit idei , bineinteles daca vrei ca nu te obliga nimeni dar zic asa , cateva chesti minore ar merge :D |
Scuze ca ma bag din nou unde nu trebuie
dar chiar as avea niste idei pt modificari, in primul rand jantele ar trebui facute black, iar la interior ar trebui revopsit sa fie contrast rosu-alb (NU-S DINAMOVIST:evil:), dar totusi s-ar potrivi. Ai putea "risca" cu rovopsirea, ideea este (dupa parerea mea) ca albul nu da bine deloc pe Audi, arata...rau. Le-ar sta bine, repet, pe negru.:-) Ar fi acea idee de contrast-rosu negru care face macheta sa arate super, nu i-ar strica si ca interiorul sa fie gri iar exteriorul alb. :-) pe langa ideeile astea ar mi fi ideea cu fibra de carbon, suspensia, lumini sa fie modificata la maxx (scuze, e doar parerea mea, daca nu iti place nu o lua in considerare) |
dupa ce ca se gaseste foarte greu la noi (am inteles ca ar mai fi doar una in tara) eu sa o modific ? pai isi va pierde toata valoarea :D
|
Quote:
Dețin și eu una, dar e realizată infect și e la scara 1/32.:x |
Quote:
apropo, cat te-a costat? |
da ... eu pe alb nu am vazut decat una pe okazii la licitatie, in rest sincer nu am mai vazut ... ca pret m-a costat doar 100 ron :D
|
12 Attachment(s)
Golf 5
Scara: 1/18 Producator: Welly |
nu prea va plac machetele mele ... vreti sa mai postez si altele ?:D
|
Quote:
Hai next cu alta macheta :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |