![]() |
Re: Ce am vazut azi
mersi mersi baieti, e faina si corsa asta visinie e facuta cu gust :D
aseara am vazut prin hd un chrysler 300c(cu numere de bucuresti) al carui sofer avea chef de drift si burnout...in spate la teatreu eram chiar dupa el cand a accelerat si a intrat in curba in drift dupaia la semafoare la hamburgeri a intors masina din acceleratie facand un nor mare de fumalau(tot eu eram in spatele lui...cred ca vroia sa ma impresioneze :lol: ) |
Si nu te`a impresionat?
|
BA DA..PANA LA LACRIMI :)
|
Quote:
|
Si l-ai lasat tu fara sa faci ceva cu batul buclucas? Sa-i arati la Bucurestean :))
P.S. Azi am fost la AUTOWORLD la BRUXELLES(Muzeul automobilului) am sa revin cu foto dupa ce la descarc. P.S.S Am mai avut parte de cateva exemplare frumoase si inainte si dupa vizita la muzeu. P.S.S.S. Da dadi nici pe tine nu te-am uitat am poze cu scroafe si de azi din Bruxelles si de Ieri din Amsterdam + bonus The Red District Amsterdam :-P |
Ai facut poze la Red District ? Nu te-au saltat baietii ? :)
|
Nu fra ca o fost pe sustache :-P
|
muzeul ala de la mercedes ai fost kedy in bruxelles?
|
Faza e k alea sunt facute in fatza hotelului din Sluiskil(Olanda)-cea rosie.. azi dim.. si cealalta din orash a fost in Bruxeles, tot pe strada.. La scurt timp s-or luat niste dobitoci la bataie ptr k au mers ampulea.. Faza e k aici din cate masini am vazut straine, scumpe si poate, si vechi, numa mosnegi le conduceau.. De la muzeul din Bruxeles tre sa apara... Keddy are pozele..O istorie a masinilor de la motor cu abur pana la cele din generatia trecuta.. Numa Vintage-uri..
|
astonu e pe artera principala la bourse :P
si mertzanu e prin zona grand place ?:D (sau pe stradutele din bourse si port d'anderlecht ? ) |
Acolo sunt Duta in zona Bursei
|
dak mai esti in bruxelles mergi in port d'anderlecht si in intersectia unde e si statia d autobuz din port d'anderlecht e un bar micutz ... mergi cu incredere acolo ca sunt multi romani ;)) ps si ospataritele sunt romance:)
|
Poate cand plec acasa ;)
|
poincaret se numeste sau ceva de genu ... app cand pleci din bruxelles poate vb cu sormea sa imi trimita cate ceva :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning