![]() |
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
Quote:
|
Quote:
sau cand primeshti un claXon de ajungi pe trotuar =)) :lol: |
Quote:
|
Quote:
fii serios...pe shosea =)) ce sa zica...shi politzaii...se amuza,ishi fac poze cu ea :)))) ma intreaba cat baga/cat costa/cat consuma chestii d`astea =)) :P e prea tare :D atata ca ieri au alergat dupa mine ca era noapte shi nu am far/semnalizari...si ma plimbam printre blocuri...shi o fi sunat ceva baba ciu***a dupa politzie...shi au fugit dupa mine cu masina...dar am luat`o in bratze shi am fugit :))) ...am sunat dupa taxi....am pus`o in portbagaj shi am plekat akasa :-P azi m`am intalnit cu ei...cika 'nu a fost frumos ce ai fakut aseara :)))) nu te mai plimba noaptea ca poate da ceva mashina in tine shi te culegem de pe jos"....aici le dau dreptate....noaptea fac pauza :-P ...shi asha am facut pauza ca am o febra musculara la picioareee :lol: |
bai...continuati pe topicul Taclale...
aici se vorbeste despre intalniri... Offtopic: este kit de semnalizari/stop/far (de fapt farul/stopul e cat eye) pentru biciclete, cu baterii...il poti adapta pentru smecheria ta. |
Quote:
|
abea am fost vreo 5 masini acum la intalnire , toti ati plecat in concediu? :D
|
Aproape toti , dar deja incep sa se intoarca de prin concedii asa ca trebuie sa ne cam stringem !!!!!!!!!;)
|
ba...deci io...ma aventurez si vinerea asta la o plecare spre oradea
:):):) daca vedeti un pejo` BH 99 NOW...gri....claxoane, alea alea...ca nu'i sigur ca ajung la intalnire:):):):) |
Tot o tzii cu promisiuni ca vii ma da numa nu apari....sper ca de data asta chiar ajungi;)
|
..vali,chiar ar fi cazul sa vii...sa nu mai vb si de ceilalti,k vinerea trecuta a fost jaaaaaale....:cry:
|
L-am vazut acum seara pe PUE.. deci cred ca o sa vina..
|
....prezent....
|
Quote:
|
Da drac stie, ca a trecut foarte repede :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning