![]() |
Re: fetele noastre, bune si rele
te respect eu.... ca etsi OT
|
Iar a intervenit pila si a sters tot, cate ture cu masina te da sa stergi o pagina?
|
[QUOTE=DJ e-Jay;702099]Ma bucur ca mai sunt si oameni simtiti pe aici !
Respect ! Tazule ![/QUOTE np.....numai ca mie nu imi plac treburile astea...doar atat!! |
Quote:
este suficient ca am lasat "vorbele urate" pe topicul cu "discutii diverse" desi nu trebuia :evil: Quote:
daca ar fi dupa unii de aici, comunitatea asta ar ajunge un ca*at. nimic constructiv nu vad ca discutati,materiale care ar dezvolta cumva anumite parti ale sectiunii ..... dar paranghelie si sa ne luam la misto unii pe altii suntem in stare :| |
adevarat chestia asta cu nimic consrtuctiv....
cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult la treaba asta,ptr ca sunt convins ca putem sa facem multe!! |
kraven, pun si eu poze cu cine eram aseara? :D :D
dar, shhhh, mergi inchis :P |
nupe..:))...lasa...orikum mie mi`a ramas intiparita pe retina:))...si nush dc am yo o mik impresia k are 21 de ani fata:)..sau ma inshel?
|
Quote:
|
yeap...are 21 :D si ce picioareeeeeeeeeee
cam buna, nu? :D DON nu prea ma crede cand i-am zis. eventual poti confirma pt mine? merci :d tng, as zice, dar e cam secret. sorry, bro. data viitoare. adica azi :)))) |
si fuse si "data viitoare" :D :))))
:P :P |
bogdane te am vazut ridicand o fata din bloc de la mine de pe lapusna , dar nu vazut pe cine ai luat ...
|
cand asta? si Lapusna e strada aia prin centru pe langa Elena Doamna, sau unde? ca nu stiu exact. nu ca as ridica fete de peste tot, dar uit pe unde am umblat. poate era doar o prietena, nu ca as fi gigolo :)))) si de asta am uitat.
LE: da, acum am vazut. e strada aia care credeam. da, e o prietena buna de-a mea. super draguta fata. dar nu sta aoclo. statea doar temporara acolo. e plecata..deppaaaaarrrttteee :D :)) |
nume ... andra ma ?
|
nume: NU :P
|
kraven, viitorul suna bine !!!!!!
sa imi tii pumnii :) sa te gandesti la fratele tau, la binele lui :D plsss |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning