![]() |
Re: E36 - 325i '94
misto jante boss... vreau si yo unele aja.. multa bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
de mult nu am mai facut nici un update la pisi, asa ca zilele astea m-am gandit sa ii mai dau un pic de aer -cold air induction. nu as putea sa zic ca a luat enshpe cai din asta, dar se simte. raspunde mai repede si ceva mai hotarata. as fi curios sa vad un dyno pt asta, insa nu cred ca o sa dau £65 doar pt un kitu asta de inductie. am mai facut comanda si de un chip pt masina, poate dupa ce il montez mai trag o tura si mai numar caii o data. doamne-ajuta! :))
|
4 Attachment(s)
right, toate bune, a venit si chipul (dupa 2 sapt de asteptare), dadui cu el pe masina acu nu-mi mai ramane decat sa fac un dyno si sa sper ca iese mai bine ca cel de dinainte. ecu out, chipu' vechi out, cel nou in si gata! :D job done!
|
Bravo mistrekule, imi place ca n-o uiti deloc.
|
n-am cum, da'o-n mami ei, o am la inima! :))
|
marfa.
vino odata'n RO...:D cat te-a adus chipul ? |
Quote:
|
Quote:
|
merita banii clar. aveam si inainte, insa sa se simte mai bine si mai de jos.
|
5 Attachment(s)
treaba buna si chipu asta. ieri am fost la dyno si rezultatele au fost mult peste asteptarile mele. amestecul putin cam bogat pe harta de part-throttle, si cam inutil dupa parerea mea, ca daca merg part-throttle inseamna ca vreau economie, nu putere, insa pe WOT - nebunie! nu ma asteptam sa iasa asa bine!
|
cand ti=-am zis ca imi fac tricou cu tine nu am glumit:))):))))
hai ca e bine :peace::peace: |
Foarte frumos mistrekule! Felicitari :twisted:!
|
hehe, multumesc baieti!
|
ai facut dyno in aceasi zi cu ambele softuri?
|
mistretule tata...te vazui asta seara pe aeroport...frumoasa masina ai si trage pe masura ! vazui ca a 2-a oara il facusi pe POE ! bafta multa in continuare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning