![]() |
Re: Usergroup de masini retro
|
Vă rog să nu mai dați join fără să prezentați mașinile aici. Am respins toate cererile de genul ăsta. De mult tot spunem asta...
|
3 Attachment(s)
ma primiti si pe mine cu frantuza mea din '72?.....ms anticipat
|
Quote:
|
am si eu loc aici?
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3327835 |
Quote:
|
sa inteleg ca un urs din 88` nu e old school ? :oops:
|
astept si eu un raspuns...
|
Quote:
Job20 nu ti-am inteles postul, desi are semnul intrebarii seamana mai mult a concluzie trasa fara sa intrebi pe nimeni. ai prezentat cumva masina aici ? se pare ca eu cu nxtaz tot scriem degeaba ca trebuie mai intai prezentata masina aici ( pe sectiune ) si abia dupa aia dat join la usergroup... |
ma scuzi .
am un ursulet din 88 ' . :) motor 1.6 I ; m40 ; 76 KW ; 105 cai l am luat acu vreo 3 luni , mai tre aranjat...a fost gri acu` este negru ; n am prea avut timp de el :) dar usor usor... https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3681 |
Quote:
Pentru cei care aplică īn viitor : Dacă cererea nu primește răspuns, considerați-o respinsă. |
Quote:
trebuie sa fim minim 10 ca sa se creeze grupul. sa ne strangem. puneti link unde este masina voastra acceptam masinile de peste 25 de ani vechime (sau 25 de ani de la punerea la vanzare a modelului respectiv) si prezentate pe acest topic Nu i nici o conditie legata de starea masinii, a originalitatii , lucruri elementare la o masina old school . |
Quote:
PS-conteaza ca are folie pe faruri(nu mai exista masini cu folie pe faruri-sau care e faza) |
Au mai fost astfel de discuții la paginile 5-6.
|
Da chestia e penibila...
Sa fie alta categorie pentru Dacia si asta e |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning