Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

bogdan_wrc 12-07-06 07:47

Re: Discutii despre masini

aseara iar v-ati plimbat inspre nord? ca am vazut cateva masini cunoscute impreuna catre republicii? lool! eram la terasa cu fata ca veneam si eu, dar mi-e ca "iar dorm pe presh" daca nu o plimb si pe ea... sau macar daca nu dau 1 l de motorina pe o cola de *** la terasa... frate daca ma vedeti pe la rothmans trageti de mine..ziceti ca "its a matter of life and death" ca sa mai scap si eu ca "lesa strange tare, turcii ma-ncojoara!" loool!

glumeam mai!

tng 12-07-06 14:36

mai taci tu ca aseara ai trecut pe langa noi (o parte din gasca) .. pe la 12jumate , in parc langa casa casatoriilor ..... te-ai uitat ...si ti-ai vazut de drum apoi :???:

bogdan_wrc 12-07-06 15:02

da...ca trebuie sa ma intalnesc cu cineva cu un Golf GTI sa iau ceva de la el pt masina mea(daca merge..va fi show) si sa vb de VW Fest. oricum am stat pana la 3 iar in oras. nu stiu ce darq am..dar numai asa ajung acasa. ma plimb singur noaptea ca berlezuul..desi aseara asteptam o provocare..nu a venit.. faceam eu cursa..ca e vb de orgoliu...

tng 12-07-06 15:34

Ca tot suntem pe "Discutii despre masini" ... ce planuri ai pt masina bogdane ?

bogdan_wrc 13-07-06 07:50

pai planurile deocamdata se cam termina ca se termina portofelul.(pana acum am bagat peste 1700 euro in ea) mai am suspensii (le am in portbagaj..sper doar sa mearga ca sunt super oferta si sunt pt Octavia, ajung sa le montez vinerea viitoare- daca merg..am dat lovitura... extraordinare), un eleron mic, de GTI, si cateva amanune..gen suport de pahare original, volan in 3 spite, si inca stau in dubii daca sa pun pedalier si footrest sau nu. ar da super bine daca pun ca am si cromul ala de la shimbatorul de viteze. dar si 4 milioane...cand vine vara sunt multi..
in rest..mai doar de schimbat debitmetru si de curatat galeria de admisie. cel putin pana la anu' sau pana acatsig la loto ma potolesc..ca deja ma oftic ca la mare anu' asta ma duc doar 2 uichenduri. sper in toamna sa imi plec din tara la plaja, si de asta masina va sta un pic fara modificari. mai bag bani si in curu' meu.. nu numai in al ei.

aseara am vazut coloana de nebuni..super frumos suna BMW ala... ce ati facut...?? nu ziceti..las ca vorbim live..

anyway..intre timp, orgoliul meu a fost gadilat putin..am zis eu ca nu fac curse, dar la 2 semafoare si pe republicii m-am pierdut cu firea, si am umilit un passat diesel de 130 cai si 4 motion (care se stie ca la demaraj face mai mult rau decat bine, ca doar in prima treapta ajuta..restul il taraste dupa el). e o poveste mai veche intre mine si posesorul passatului.. si aveam nevoie sa ii mai scot din figuri.. si cum golful a mers super... i-am dat-o pe prima in D. deci umilirea a fost si mai mare.. sa il fac pe automat.. loool!! oricum, imi place de omu' ala..cauta piele,..figuri..bashini si cand e vorba de alergat vine cu masina mare, se ia cu mine care stie ca modific masina si ca mi se pune pata pe el..
offff.. acu' iar am zis ca ma potolesc..si mereu ma uit cu firea...

Vibe 13-07-06 08:13

E in sange :D

bogdan_wrc 13-07-06 08:20

si in motorina... :)

DONU' 18-07-06 00:07

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
anyway..intre timp, orgoliul meu a fost gadilat putin..am zis eu ca nu fac curse, dar la 2 semafoare si pe republicii m-am pierdut cu firea, si am umilit un passat diesel de 130 cai si 4 motion (care se stie ca la demaraj face mai mult rau decat bine, ca doar in prima treapta ajuta..restul il taraste dupa el).
offff.. acu' iar am zis ca ma potolesc..si mereu ma uit cu firea...

Pai daca l-ai facut pe passat de 130 de cai inseamna ca va fi interesant sa ne dam si noi doi :D
Te tzine pedala???

bogdan_wrc 18-07-06 07:16

nu... :(

ca am decat 2!!

tu cu benzina, cu masina mai usoara decat a mea, vrei sa mi-o dai? mai bine nu merci.

DONU' 18-07-06 13:07

Cred ca vand masina asta!
Nu se mai da nimeni cu mine! :(

Glumesc! N-o dau frate ca-mi place rau de totîîîîîîîî!

bogdan_wrc 18-07-06 14:26

treci mah la legale..sa vezi acolo se da lumea si cu tine.

dragos2900 18-07-06 14:39

Adik ce pana acum s-a dat la ilegale? :rolleyes2

DONU' 18-07-06 14:44

I L E G A L E

Ce inseamna asta?
N-am auzit cuvantul asta in viata mea!

bogdan_wrc 18-07-06 14:44

nu stiu..dar ce s-a dat pana acum vreodata?? pe undeva?
pai asta ziceam ca daca vrea sa se dea.. cum stie ca e corect, e momentul sa inceapa, sa inceapa cu legale.

DONU' 18-07-06 14:45

M-am mai dat mah...
Cu sania pe derdelus (la legale) :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:21.

- Copyright 2026 4Tuning