![]() |
Re:
Quote:
|
pai ce mah nu e asa !! Barem daca avea altceva iesit din comun 8)
|
super tare faza cu ambipurul tre :lol: :lol: :lol: am ras de m-am prapadit,nu de alta dar mi te inchipuiam in mers cum il cautai printre scaune.......ca eu asa fac cand imi pica cate ceva,nu mai opresc masina,ma aplec si le caut din mers :wink: :joy:
|
da da ambipuru ala nu pica asa usor, mai ales cu suporturile astea noi si bengoase care tin bine sticluta.
cea mai tare a fost mai demult. eram cu ticoiu si fumam si mi s-a lipit tigara de buze tocmai cand s-o ... iau din gura ca sa zic asa. :D m-am ars la mana si tigara a picat intre picioare, totu intamplandu-se in timpu mersului. sa vezi ce fain tineam volanu cu bilutsele in timp ce cu mana neafectata pipaiam pe scaun ca n-o mai gaseam... tigara. apropo, intrati pe www.pandora.com. e tare. |
super marfa siteul :wink:
|
pot sa fac si eu un pos?? :)
|
Fa mah posturi cate vrei ca doar e moca, :) dar barem scrie si tu corect. Pune \"t\" la cuvantul post ;)
|
off topic!!!
|
Re:
Quote:
|
lolza :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fratilor hai sa facem posturi!!! tng te rog sa iei masuri pt ca eu unu m-am saturat sa citesc posturi aiurea, fara nici un subiect ex: Quote:
|
KAMIKAZE te mai cultivi si tu daca citesti mai mult, cine te pune sa citesti apropo???? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning