![]() |
Re: My KYS !!
5 Attachment(s)
am revenit cu micile modificari.. :)
|
sincer..eu nu as fi vopsit lucas-urile...:| mai ales ca se vede nasol scrisul de pe ele...in fine...e masina ta ..faci vce vrei la ea;) bafta in continuare
app ti-am vaz masina sambata..:P la polivalenta e frum foc:P |
banuiesc ca lucas-urile nu se mai vad deloc nu?!...
P.S. asa este...nu prea da bine scrisul de pe lucas-uri...ai fi putut sa incerci cu un smirghel fin sa stergi scrisul si la urma nu cred ca se vedea prin vopsea:) |
Salutare. In realitate scrisul nu se vede atat de pronuntat. Am folosit la aparatul oto functia macro. Oricum , a fost o incercare din partea mea..daca ma satur de ele/ aud pareri contra, cu 10 lei le-am schimbat cu altele noi :)
Multumesc pentru observatii!!! |
1 Attachment(s)
De ce nu incerci sa pui altele mai ''dichisite''
|
daca voi gasi vreun model care intra unde trebuie..cu mare placere :)
|
Quote:
|
de scos in nici un caz. Chiar nu vreau sa revopsesc din nou aripile. La tine, dog, trebuie revopsita toata masina si de aceea merge sa-i faci orice modificare de genul.. Vom vedea ce si cum !
|
pai practic asta ne omoara:D...vopsitul...
asa ar fi foarte usor..sa facem peste tot shaved...clean si asa mai departe:lol: |
da..iar partea naspa e ca vopseaua are deja 4 ani pe masina si orice interventie se va cunoaste ( vezi usa stanga fata) :( ca altfel..cate planuri nu am cu ea ... :)
In plus nu doresc sa o vopsesc in totalitate niciodata ptr ca voi pierde f mult la vanzare cand o sa creada eventualii clienti ca am facut-o praf in urma cine stie a cator accidente ( doamne fereste ). Dar pana la urma nu e masina de show... :) |
sa zicem...ca nu vanzarea este problema...eu unul as cumpara o masina care a fost revopsita...dar numai daca a fost facuta calumea...
Eu cred ca asta te-ar omori...o vopsea profesionista...fara 800-1000 de euro nu scapi... |
800-1000 cred ca glumesti si-a vopsit un prieten un 206(care intra mult mai putina vopsea decat la un logan) si la costat undeva la 60 de mil
|
deci..clar nu se merita oricum ai da-o :)
|
La reprezentanta dacia afumati costa 450 lei ori ce piesa( bara, aripa, portbagaj, plafon, capota, etc,) te costa 5850 de lei!
|
Un golan f.finut care atrage priviri prin stilul clean!Interesant chestia cu eleronul integrat!Bafta pe viitor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning