![]() |
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
Mister ce mai face galbioara?
Hiberneaza? Nimic nou? |
Quote:
am vazuto eu in seara asta pe la sudului:shock: apropo, ce sa intamplat cu janta fata stanga? |
Am văzut'o acum câteva zile nu mai reţin sigur ziua era lună,lucea !:shock:
|
mestere fara telefoane la volan si mai ales in timp ce te chinui sa iei curba :mrhappy: :p da ce patise saracuta masina de avea janta aia de tabla.. ? pana ? bafta
|
Jante 14" tabla pe fata, gume de iarna...e urata, stiu:( trebuie sa fac la un fel ca fac urticarie cand o vad asa:).
|
macar pune unele pe 14 sau aliaj ceva ...
|
esti tare frate si ai pus f multa pasiune,imi place ce am vazut ca ai facut la masina,bafta in continuare
eu as mai incerca ceva ,ce mi-ar place mie : in locul foliei de pe plafon ,mi-as modifica si as pune din sticla sau carbon,cu vedere prin el bafta in continuare :-P |
Quote:
P.s. ms pentru aprecieri! |
cludiu felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci dintr.un banal ford focus, e crima ce a iesit, iarna asta il bagi la hibernat?
|
stiu ca implica multi bani si mult timp ptr modificare,dar parerea mea ca ar da mai bine ,dechit asa.
multa bafta in continuare si mare grija pe drumurile patriei, PS: pacat ca deocamdata nu am timp de aa ceva.:lol: |
Quote:
P.S. a aduc la cunostinta ca blonda este apreciata pe focusgallery.de - rang 7 http://www.focus-gallery.de/content/...p?Name=claudiu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut masina asta undeva prin Berceni,Brancoveanu ... nu mai tin minte exact.... pot sa spun ca nu mai puteam sa imi iau privirea de pe ea..... foarte frumoasa.... impecabila.... tot ce pot sa zic.... "Modificata cu gust" .... Bv. iti urez multa bafta... si multi Km fara incidente. Respect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning