![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
si unde e asta?
|
1 Attachment(s)
Crazy Drivers Buc la Fotbal ;)
Dupa data de 1 august am hotarat ca 1 zi pe saptamana sa lasam volanu si sa luam mingiutza. Crazy Drivers va juca pe 1 din sinteticele care se afla in Complexul Lia Manoliu. Acum ramane sa stabiliti voi cand sa fie acea zi din saptamana dar ora va fi 18:00 din cate am inteles de la cei de acolo. Sper ca dupa 2 ore de fotbal sa nu aratam asa: |
man....aoleu da toate locatiele sunt la dracu de mne...~X(...si totus eu sunt paralerisimo cu fotbalu...da vin da cum ajung pe lia manoliu si la ''parcarea din fata operei'' din aviatiei....mai e un teren de fotbal cu iarba sintetica in herastrau;) si au si nocturna....e deschis mai tot timpu
|
ideea cu 1 zi din saptamana sa fie fotbal o sustin si eu si vreau sa ne ma isi distram un pik nu numai masina masina masina,,,,mai tre si nijte miskre..aaaa c ziceti?
|
corect...se lipeste celulita de noi dak stam numai in masina :lol: sunt intrutotul de acord cu echipa de fotbal crazy drivers...cine stie , dak ne descurcam bine poate ne face domnu' jiji o oferta tentanta :D
|
bai sunteti fenomenali. prezenta tre sa fie obligatorie la fotbal sa mai dam burtile jos
|
da putem sa diversificam....intro sapt sau luna...fotbal...in una bascket alta tenis de picior...alta ping pong....alta tenis de camp:D
|
sustin si io aceste propuneri asa imbinam utilul cu placutul , cat despre zile e ok , pentru maine ramane ora 20:00
|
cu aceste activitatzi ne mentzinem in forma si ne simtim si bine:)
|
;) ok ra2 dc e vom juca pe cel din Herastrau... important e sa jucam
|
Quote:
|
Deci a ramas pe miercuri la orele 20.00 intalnirea in parcarea de la opera.
|
miercuri la 20.00 parcare opera
|
Re: Sedinta foto Crazy Drivers Bucuresti
sedintza foto unde cand cum? ....:) eu propun sa facem sedintza foto la fiecare intalnire planificata :) si sa le postam aici.:)
|
Re: In ce zi a saptamanii sa fie intalnirea CD Bucuresti?
a) vineri ----e sfarsit de saptamana aproape toti sunt liberi , sambata si duminica mai pleaca lumea mai are treaba....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning