Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

ra2 17-07-06 21:10

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

si unde e asta?

aDytZa_1989 17-07-06 21:21

1 Attachment(s)
Crazy Drivers Buc la Fotbal ;)

Dupa data de 1 august am hotarat ca 1 zi pe saptamana sa lasam volanu si sa luam mingiutza. Crazy Drivers va juca pe 1 din sinteticele care se afla in Complexul Lia Manoliu. Acum ramane sa stabiliti voi cand sa fie acea zi din saptamana dar ora va fi 18:00 din cate am inteles de la cei de acolo.

Sper ca dupa 2 ore de fotbal sa nu aratam asa:

ra2 17-07-06 21:51

man....aoleu da toate locatiele sunt la dracu de mne...~X(...si totus eu sunt paralerisimo cu fotbalu...da vin da cum ajung pe lia manoliu si la ''parcarea din fata operei'' din aviatiei....mai e un teren de fotbal cu iarba sintetica in herastrau;) si au si nocturna....e deschis mai tot timpu

ionutz_ubh 17-07-06 21:51

ideea cu 1 zi din saptamana sa fie fotbal o sustin si eu si vreau sa ne ma isi distram un pik nu numai masina masina masina,,,,mai tre si nijte miskre..aaaa c ziceti?

59AFA 17-07-06 22:05

corect...se lipeste celulita de noi dak stam numai in masina :lol: sunt intrutotul de acord cu echipa de fotbal crazy drivers...cine stie , dak ne descurcam bine poate ne face domnu' jiji o oferta tentanta :D

B-13-FFA 17-07-06 22:10

bai sunteti fenomenali. prezenta tre sa fie obligatorie la fotbal sa mai dam burtile jos

ra2 17-07-06 22:55

da putem sa diversificam....intro sapt sau luna...fotbal...in una bascket alta tenis de picior...alta ping pong....alta tenis de camp:D

p_vio46 18-07-06 09:27

sustin si io aceste propuneri asa imbinam utilul cu placutul , cat despre zile e ok , pentru maine ramane ora 20:00

p_vio46 18-07-06 09:28

cu aceste activitatzi ne mentzinem in forma si ne simtim si bine:)

aDytZa_1989 18-07-06 10:11

;) ok ra2 dc e vom juca pe cel din Herastrau... important e sa jucam

MicDaRAu 18-07-06 12:06

Quote:

Originally Posted by ra2
si unde e asta?

poti ajunge de la universitate mergand spre cismigiu si tinand drumu pana dai in dambovita si pe acolo gasesti si opera!sau poti veni dinspre unirii in jos pe dambovita sau dinspre casa poporului inspre eroillor! sper ca te-am luminat:))

B$&CVJ 18-07-06 12:28

Deci a ramas pe miercuri la orele 20.00 intalnirea in parcarea de la opera.

p_vio46 18-07-06 13:01

miercuri la 20.00 parcare opera

p_vio46 18-07-06 13:08

Re: Sedinta foto Crazy Drivers Bucuresti

sedintza foto unde cand cum? ....:) eu propun sa facem sedintza foto la fiecare intalnire planificata :) si sa le postam aici.:)

p_vio46 18-07-06 13:11

Re: In ce zi a saptamanii sa fie intalnirea CD Bucuresti?

a) vineri ----e sfarsit de saptamana aproape toti sunt liberi , sambata si duminica mai pleaca lumea mai are treaba....

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning