![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
Quote:
|
aoleo....emil tu cu cat mergi in turbina...sa stiu daca are rost sa ne dam....am impresia ca intercooleru meu e mai mare :)) asa ca ai grija... :D
una peste alta ma apuc de ea :D....treaba cu intercooleru e grea da pana acolo mai sunt altele :) |
asa brother Fortzaaa
|
Quote:
|
Quote:
PS: Am vazut vechile tale jenti pe un bmw pisica negru .... :D , creca ai facut schimb cu el :-" |
Quote:
|
Quote:
|
numai caterinGa aveti in voi
|
Quote:
Cu placere...Ti-am promis ca iti voi face ceva frumos si asta cu ceav timp in urma, pacat insa ca nu s-a putut sa iti dau pozele asa frumos pe foaie scoase la imprimanta ca era si mai frumos, dar din pacate nu mi-a reusit:P( KALU E DE VINA:))))))))! Bafta cu masina si macar sa arate ca in a doua poza si tot ar fii intr-un mare fel...;) A si inca ceva chiar te-as ruga sa comentezi si sa imi zici vreodata daca vrei ceva sa modificam sa facem ideiile tale ar fii mult mia bine;) BAFTA!!! |
COCO_STANCU id meu de mess: fl0rin3l_vl poti da add si sa imi zici ce vrei sa faci la un 4x4, ca idei s-ar gasii ;) doar ca vreau sa vad ce ai in plan si cand am timp iti fac si ceva frumos.....daca e vb pe mess!!!
|
Quote:
Cand ai luat-o din germania si ai pus-o la vanzare avea turbo ?:D La ce presiune merge turbo ??:D Cam cati cp zici ca scoate ?:D Ce alte modificari mai are motoru ??:D Vroiam sa te intreb pe pm da nu merge .... :D |
raspund Emile la Om, ca si eu am vazut ca TRAGE grav
|
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Va rog frumos mutati-va la discutii diverse ca sa lasam topicul pentru Virtual Tuning. Multumesc:bunch:
|
da foarte bine.parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning