Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/66068-virtual-tuning-asteptam-creatiile-voastre.html)

ice_wysss 10-05-09 23:29

Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2305998)
da....bestial si la pisicuta e36.....emile pune-te pe ea....

usor,usor am sa ma pun pe ea ...daca nu o vand..pana la toamna o sa arate intr`un fel anume

Kaluvr6 11-05-09 02:03

aoleo....emil tu cu cat mergi in turbina...sa stiu daca are rost sa ne dam....am impresia ca intercooleru meu e mai mare :)) asa ca ai grija... :D
una peste alta ma apuc de ea :D....treaba cu intercooleru e grea da pana acolo mai sunt altele :)

Provenzano 11-05-09 08:32

asa brother Fortzaaa

ice_wysss 11-05-09 10:06

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2306622)
aoleo....emil tu cu cat mergi in turbina...sa stiu daca are rost sa ne dam....am impresia ca intercooleru meu e mai mare :)) asa ca ai grija... :D
una peste alta ma apuc de ea :D....treaba cu intercooleru e grea da pana acolo mai sunt altele :)

nu am cine stie ce presiune in turbina....:rolleyes2...vin de pe o masina cu litraj mic...lasa`ma sa ma acomodez putin...te anunt cand ma simt pregatit...dupa ce imprumut de la Mutica eleronul ala de 200cp...fac ceva antrenamente,te sun...Kalule,o zi buna si spor la treaba...

Dannyromdan 11-05-09 10:12

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2307064)
nu am cine stie ce presiune in turbina....:rolleyes2...vin de pe o masina cu litraj mic...lasa`ma sa ma acomodez putin...te anunt cand ma simt pregatit...dupa ce imprumut de la Mutica eleronul ala de 200cp...fac ceva antrenamente,te sun...Kalule,o zi buna si spor la treaba...

Tu chiar ai turbina pe BMW tau 320i ??:D

PS: Am vazut vechile tale jenti pe un bmw pisica negru .... :D , creca ai facut schimb cu el :-"

ice_wysss 11-05-09 10:14

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2307081)
Tu chiar ai turbina pe BMW tau 320i ??:D

PS: Am vazut vechile tale jenti pe un bmw pisica negru .... :D , creca ai facut schimb cu el :-"

Nu ,eu le`am vandut ...au inceput sa plece de pe o masina pe alta..

IONUT-GBP 11-05-09 10:58

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2307064)

si farul de pe dreapta + 50 cp :-)

Provenzano 11-05-09 12:47

numai caterinGa aveti in voi

FLO_GSU 11-05-09 15:28

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2306325)
Nu am ce sa comentez....Multumesc frumos...:2gun:

Cu placere...Ti-am promis ca iti voi face ceva frumos si asta cu ceav timp in urma, pacat insa ca nu s-a putut sa iti dau pozele asa frumos pe foaie scoase la imprimanta ca era si mai frumos, dar din pacate nu mi-a reusit:P( KALU E DE VINA:))))))))!
Bafta cu masina si macar sa arate ca in a doua poza si tot ar fii intr-un mare fel...;)

A si inca ceva chiar te-as ruga sa comentezi si sa imi zici vreodata daca vrei ceva sa modificam sa facem ideiile tale ar fii mult mia bine;)
BAFTA!!!

FLO_GSU 11-05-09 15:30

COCO_STANCU id meu de mess: fl0rin3l_vl poti da add si sa imi zici ce vrei sa faci la un 4x4, ca idei s-ar gasii ;) doar ca vreau sa vad ce ai in plan si cand am timp iti fac si ceva frumos.....daca e vb pe mess!!!

Dannyromdan 12-05-09 09:25

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2307087)
Nu ,eu le`am vandut ...au inceput sa plece de pe o masina pe alta..

Deci chiar nu banuiam ca BMW tau e turbo .... sper sa nu te superi daca iti pun prea mult intrebari pe tema asta .... :-"

Cand ai luat-o din germania si ai pus-o la vanzare avea turbo ?:D

La ce presiune merge turbo ??:D

Cam cati cp zici ca scoate ?:D

Ce alte modificari mai are motoru ??:D Vroiam sa te intreb pe pm da nu merge .... :D

Provenzano 12-05-09 09:27

raspund Emile la Om, ca si eu am vazut ca TRAGE grav

FLO_GSU 12-05-09 09:49

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

trafy-vr6 12-05-09 12:19

Va rog frumos mutati-va la discutii diverse ca sa lasam topicul pentru Virtual Tuning. Multumesc:bunch:

Provenzano 13-05-09 23:00

da foarte bine.parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning