Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

SEBASTIAN 26-10-08 20:47

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

stie cineva cat castiga din chiptuning acest 500isf?

RicardoM 18-11-08 18:18

Vesnic fidel BMW.

aleks 18-11-08 19:15

lexus nu e marca americana prietene.
corecteaza-ti celelalte postari, se scrie porsche, nu porche ;)

dolb 18-11-08 19:49

lasa frate aleks ca omu daca stie ca lexus e americana inseamna ca are numai bamveuri in cap! stii tu.. mentalitatea aia ! daca nu e BMX nu e masina :lol:

Sasha 18-11-08 19:54

o sa-mi cer drepturi de autor dolb...pt faza cu bmx:evil:

si da RicardoM bembeu rullz, lexus[american=))] e praf stim, stim;)

botdriver 20-11-08 19:44

lexus de aceasta data !parerea mea, oricum lupta e stransa!

aleks 21-11-08 08:57

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876833)
lexus de aceasta data !parerea mea, oricum lupta e stransa!

argumenteaza-ti parere te rog, nu posta doar pentru a adauga inca o unitate la numarul de posturi...

RicardoM 21-11-08 12:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1872534)
lexus nu e marca americana prietene.
corecteaza-ti celelalte postari, se scrie porsche, nu porche ;)

Greseala mea baietii, nu trebuie sa sparge-ti capul omului, asa stiam ca e marca SUA. Gusturile din cate stiam nu prea se discuta. Eu am condus vreo 6-7 modele de lexus si intradevar m-au impresionat la capitolul interior, dar sincer tinuta de drum mi se pare net inferioara BMW-ului. Am avut un singur BMW 525 in cazul in care crede-ti ca am numai "bembeuri" in cap. Haide-ti sa ne gandim un pic la M3, cat de mult iti pune la incercare abilitatile de sofer si ce adrenalina iti umple celulele, pe cand Lexus e plin de sisteme care conduc masina in locul tau. Asta e parerea mea sincera. Iar partea cu gramatica a fost neintentionata, din greseala. Ideea este ca sunte-ti mai duri cu parerile ce contravin "curentului".

N-am postat aiurea, ii cred pe cuvant pe cei de la TOP GEAR http://www.topgear.ro/revista/metal/lexus_isf.html

aleks 21-11-08 13:28

nu e problema nici de gusturi, nici de curent, posturile trebuiesc argumentate cat mai concret, iar in momentul in care tu nu cunosti decat unul din competitori, si ala doar ca si marca, nu ca si model, iar la celalalt nu stii nici macar tara de origine, e putin probabil sa poti raspunde avizat.
eu de exemplu nu mi-am dat cu parerea si nici nu am votat tocmai pentru ca nu am argumente suficiente pentru a inclina in una din parti, tu ai facut-o cu mult curaj, foarte bine, dar nu te astepta la multe laude.

KAY_ 21-11-08 15:40

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1877727)
argumenteaza-ti parere te rog, nu posta doar pentru a adauga inca o unitate la numarul de posturi...

Unde pe toate paginile topicului s-a scris la greu "BMW rules , Bmw e Bmw,Aleg Bmw ca e cel mai tare din toate timpurile " ...acum te iei de primul care a scris ca ii place lexus fara sa argumenteze...

dolb 21-11-08 16:23

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 1878464)
Unde pe toate paginile topicului sa scris la greu "BMW rules , Bmw e Bmw,Aleg Bmw ca e cel mai tare din toate timpurile " ...acum te iei de primu care a scris ca ii place lexus fara sa argumenteze...

nu esti primul :lol:

KAY_ 21-11-08 19:34

:x
Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1878549)
nu esti primu :lol:

Nu era vb de mine

aleks 22-11-08 09:15

dohc16, te-as ruga ca atunci cand incerci sa-mi evaluezi activitatea de moderator sa o faci pana la capat, adica sa incerci sa studiezi si restul interventiilor mele pe sectiunea asta sau oricare alta.
ceea ce cer eu tuturor este sa nu posteze doar forma fara fond, ci sa-si sustina afirmatiile prin argumente concrete, sau sa se abtina de la a posta, indiferent de marca sau subiectul la care fac ei referire.

p.s.: argumentele de genul "bmw e tot bmw" sau "bmw frate, ca e cel mai tare" le sterg sau le penalizez pentru exces de prostie, atunci cand le sesizez.

FLAME 22-11-08 10:47

votat lexus...imi place mult mai mult,si m-am cam saturat de bmw(nu zic ca nu au masini frumoase,dar m-am cam saturat sa le vad in fiecare zi)

LoOn 23-11-08 11:56

Lexus pentru ca e mai diferit si nu vezi asa ceva in fiecare zi pe strazi. Si design-ul imi place mai mult, iar la capitolul calitate si fiabilitate sigur nu sunt probleme.

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning