![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
stie cineva cat castiga din chiptuning acest 500isf?
|
Vesnic fidel BMW.
|
lexus nu e marca americana prietene.
corecteaza-ti celelalte postari, se scrie porsche, nu porche ;) |
lasa frate aleks ca omu daca stie ca lexus e americana inseamna ca are numai bamveuri in cap! stii tu.. mentalitatea aia ! daca nu e BMX nu e masina :lol:
|
o sa-mi cer drepturi de autor dolb...pt faza cu bmx:evil:
si da RicardoM bembeu rullz, lexus[american=))] e praf stim, stim;) |
lexus de aceasta data !parerea mea, oricum lupta e stransa!
|
Quote:
|
Quote:
N-am postat aiurea, ii cred pe cuvant pe cei de la TOP GEAR http://www.topgear.ro/revista/metal/lexus_isf.html |
nu e problema nici de gusturi, nici de curent, posturile trebuiesc argumentate cat mai concret, iar in momentul in care tu nu cunosti decat unul din competitori, si ala doar ca si marca, nu ca si model, iar la celalalt nu stii nici macar tara de origine, e putin probabil sa poti raspunde avizat.
eu de exemplu nu mi-am dat cu parerea si nici nu am votat tocmai pentru ca nu am argumente suficiente pentru a inclina in una din parti, tu ai facut-o cu mult curaj, foarte bine, dar nu te astepta la multe laude. |
Quote:
Unde pe toate paginile topicului s-a scris la greu "BMW rules , Bmw e Bmw,Aleg Bmw ca e cel mai tare din toate timpurile " ...acum te iei de primul care a scris ca ii place lexus fara sa argumenteze... |
Quote:
|
:x
Quote:
|
dohc16, te-as ruga ca atunci cand incerci sa-mi evaluezi activitatea de moderator sa o faci pana la capat, adica sa incerci sa studiezi si restul interventiilor mele pe sectiunea asta sau oricare alta.
ceea ce cer eu tuturor este sa nu posteze doar forma fara fond, ci sa-si sustina afirmatiile prin argumente concrete, sau sa se abtina de la a posta, indiferent de marca sau subiectul la care fac ei referire. p.s.: argumentele de genul "bmw e tot bmw" sau "bmw frate, ca e cel mai tare" le sterg sau le penalizez pentru exces de prostie, atunci cand le sesizez. |
votat lexus...imi place mult mai mult,si m-am cam saturat de bmw(nu zic ca nu au masini frumoase,dar m-am cam saturat sa le vad in fiecare zi)
|
Lexus pentru ca e mai diferit si nu vezi asa ceva in fiecare zi pe strazi. Si design-ul imi place mai mult, iar la capitolul calitate si fiabilitate sigur nu sunt probleme.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning