Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Ce animale de casa aveti? (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/653-animale-casa-aveti.html)

CataNOS 01-05-06 15:05

Re: Ce animale de casa aveti?

1 Attachment(s)
el e sparky :lol: nu am reusit sa-l prind live sa ii fac o poza, asa k am bagat ceva asemanator. Are pedigree, tot tacamu, daca il prind, il vrea careva pt monta? :lol:

Georgis 05-06-06 16:53

1 Attachment(s)
El e Mishu...pacat ca nu il vad prea des, eu sunt in Bucuresti, el e in focsani...:sad:

EvLSant0S 06-06-06 03:05

Am fost la .. undeva departe, si m-am pricopsit cu 2 shoparlice mici mici mici , ce mama naibii mananca ? :D heelp ? :D plz

CANA 06-06-06 05:21

da-le si tu niste gandacii :)))poate poate or manca asa ceva :P

GolfuletzS 06-06-06 18:22

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Am fost la .. undeva departe, si m-am pricopsit cu 2 shoparlice mici mici mici , ce mama naibii mananca ? :D heelp ? :D plz

iarba.... nu "iarba" :)) ..... salata... vegetale in general.... si viermi... muste.. whatever... !

yo am 3 broaste testoase.. si le dau niste bobite .. ma rog... poate mananc si din alea... soparlele :)

EvLSant0S 07-06-06 15:53

eu ma mir ca inca se mai misca, apa le-am dat, si .. niste verdetzuri , ce *** ,stau sa prind muste ca sa le dau de mancare? in fine :)) ma descurc eu cumva, btw daca le vrea cineva, sa spuna , dak nu , le fac pozele apoi le arunc undeva, in iarba .. ceva de genu .. :)

EvLSant0S 07-06-06 16:00

ahahahha =)) acum am vazut, ca NU STIU CUM =)) au prins / omorat o musca =)) ahahhahha mor de ras, ce rele sunt =)) vad ca se descurca si singure =))

minirally 17-06-06 02:17

daca vrei,iti dau muste/tantari omorati de Bagheera..ca asta nu-i mananca,se respecta:-P

EvLSant0S 17-06-06 14:13

2 Attachment(s)
haha ,nu le mananca? doar are placerea de a le lua rasuflarea ..

habar n-am ce mananca, tre sa aflu si nush cum , 2 putori , le-am luat aseara la o sesiune foto ;)) ca de fapt d`asta le-am luat

NightClubRacer 17-06-06 15:19

4 Attachment(s)
my ex spider& my cat. :lol:

Leutzu_ 17-06-06 15:36

Ia spune tu unde ai gasit paianjenul ala? :D

Eugen_TL 17-06-06 20:20

eu am intreb ce draq i=ai facut santos soparlei de a stat la sedinta foto... ca ele imediat fug

Leutzu_ 17-06-06 23:40

Nu e chiar asa tuning...ele reactioneaza in 2 feluri care se afla la extreme.

EvLSant0S 18-06-06 16:58

ideea e ca nu se miscau .. decat f putin , erau adormite, :) scumpe foc ..

Al3xius 18-06-06 17:49

Santos, sa nu le lasi in iarba ca mor ! :) Alea nu-s soparle, sunt iguane ! Da-mi un buzz diseara pe mess sa vb !

All times are GMT +2. The time now is 18:20.

- Copyright 2026 4Tuning