Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

NightClubRacer 05-06-06 23:53

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

asea, deabia astept so vad dupa vopsit. ;) bafta la vopsitorie!

LKS 07-06-06 12:14

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
daca ii fac capota neagra, degeaba am mai facut forma aia pe centru, ca nu se mai vede

aici ai foarte mare dreptate ..mai bine las`o alba si fa doar plafonul si stalpii negri..succes cu vopsitu`

CT99WUW 07-06-06 20:52

eee si voi..spanac cu vodka....mai intai alba ,.....lasa negreala ca se face de la prafu de pe strazile constantei.....

quick_5hifter 07-06-06 23:38

in curand se implineste un an de cand am inceput topicul, si masina inca nu e gata :cry:

B-83-DAC 07-06-06 23:40

in opinia mea cel mai tare tico existent

quick_5hifter 08-06-06 14:27

10x!
ieri am asistat la desfiintarea manerelor de pe spate (cu tabla sudata pe locul unde erau manerele), azi sper sa asist la finisarea lor cu chit...de asemenea, s-au facut niste mici modificari la aripile pe spate si urmeaza si la cele de pe fata, sper sa iasa frumos...oricum pe spate nu mai ating rotile nicaieri, am montat si distantiere de 5 mm.
astept sa fac niste poze cu instalatia audio in forma actuala (difuzoarele si amplificatoarele sunt prin casa, iar head-unit s-ar putea sa nu mai am, o perioada). mi-am luat 2 tweetere de 38 cm, sper sa va placa ;)

NightClubRacer 08-06-06 14:38

asteptam pozele, dar sa zici si pretu la ele. :D

quick_5hifter 08-06-06 16:45

7 Attachment(s)
ok, au venit pozele (john le-a facut, evident :D )
preturi:
>subwooferele albastre - nu pot da preturi, nu se gasesc la noi, eu le-am comandat de afara printr-un prieten (m-au costat ~ 120$ bucata)
>difuzoarele JBL de 16,5 cm 60w rms (cele mai mici din poze) - 2,2 mil
>difuzoarele pioneer ovale 6'x9' 80w rms - 2 mil (ocazie)
>difuzoarele pioneer rotunde 20 cm 90 w rms - 3,8 mil
>amplificator jbl gto 75.2 (2x100w sau 1x200 w rms) - 3,5 mil (ocazie)
>amplificator jbl gto 301.1 (1x200w rms sau 1x300w rms, in functie de impedanta), 2 bucati, preturi diferite - unul 7,2 mil, celalalt 5,5 mil, ambele luate din magazin
>head-unit marquant dvd, 5x50w, pret 6,5 mil (apropo, e de vanzare)

CT99WUW 08-06-06 18:15

PS pantofii sunt 43:| si parul ...nu se pune:))) FRATiLOR BEWARE CPF it's on the house:D

topser 08-06-06 21:09

bha voi ma omorati pe mine :D

frozzen 08-06-06 23:59

marfa...am vazut toate pozele cu evolutia!! multa munca...si se pare ca a iesit ceva super!! bafta in continuare! R3spect

topser 09-06-06 09:05

1 Attachment(s)
aseara am gasit poza asta , si am ajuns la concluzia ca nu numa alex e nebun ...mai sunt si altii ...

NightClubRacer 09-06-06 15:53

ce sistem audio ai. Cum so auzi? Bafta la montarea lor. :D

quick_5hifter 09-06-06 17:39

Quote:

Originally Posted by topser
aseara am gasit poza asta , si am ajuns la concluzia ca nu numa alex e nebun ...mai sunt si altii ...

HOLLY SH!T !!! alea sunt de 16 inci !!! (de fapt ce ma mai mir...azi, cand s-au mai conturat evazarile de la aripile mele, am observat ca ramane spatiu destul atat deasupra rotii - ceea ce se rezolva odata cu coborarea garzii la sol, cat si in lateralele rotii, singura problema fiind ca rotile fata ating putin in lonjeroane...cautam solutii in continuare :lol: >>>concluzia: intra si jante de 17, dar cu cauciuc de 2 cm inaltime :shock:
-topserelu, daca poti afla mai multe despre masina respectiva, sunt foarte curios cum naiba franeaza masina aia...stiu ca nu e din RO, dar poate gasesti un link, ceva pls!
-nightclubracer, sistemul suna bine (sa tinem cont ca nu e de competitie), dar nu l-am probat inca in masina si cu incintele de rigoare...sunt convins insa ca va fi suficient pentru mine si exagerat pentru alimentare si tabla, e vorba totusi de cateva sute de wati acolo (peste o mie in total)
-initial voi monta doar un subwoofer cu incinta provizorie si amplificatorul lui, dupa care voi apela si la celalalt subwoofer+amp.; trebuie mai intai sa-mi revin cu banii, sa-mi achit datoriile si sa pun la punct alimentarea sistemului audio si nu numai.
-exteriorul e aproape gata :lol: :D :-) :rolleyes2 :sad: :cry: dar mai dureaza vreo saptamana

NightClubRacer 10-06-06 00:12

deabia astept so vad gata pe toata, oricum va iesi ceva super tare... :D

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning