![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
cam asa are 185 cai...
|
Quote:
Evacuare imi mai trebuia sa se sinucida lumea ca masina mea e si mai usoara...:)) Si oricum, ca idee asa. Daca schimb turbina cum avea baiatul cu Stilo si fac si evacuare o sa am in jur de 240cp, si ghici ce :D tot in grupa cu Kidu o sa intru pentru ca nu am schimbat motorul :D . Dar atunci nu o sa ma mai intereseze sa-i iau vaza de la gura kidului si o sa ma dau la A3. Oricum se va gasi un tedei care sa il faca si daca nu sunt eu in grupa :D |
Quote:
logic , de-aia se fac grupe sa fie cat mai echilibrat, bv tie felicita-te ca bati masini cu 50 de cai mai putin :)))) !!! altfel erau libere. si nu-mi zice tu mie de "masini nemuncite cu pretentii de racing".... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tu esti foarte funny!!! Data viitoare imi voi scoate chiar si softul de pe masina sa nu mai planga copii :D Alte dorinte mai aveti? Si apropo: Kidu are 35 cp mai putin ca mine daca ne luam dupa taloane si 80Cp daca ne luam dupa realitate. Asta daca are vreun dyno la masina sa stie cati cai are :D |
deci dupa gandirea ta ar trebui sa ne dam toti pe baza talonului. ce distractie o sa fie.;)
|
am inteles ce vrei sa zici, dar unde mai e spiritu de competitie, te dai cu masini de doua ori mai slabe, ce rezolvi, esti mandru de treaba asta? nu cred.
|
La prima deviere de la subiect, topicul se închide !
|
Deci, potoliti-va cu discutiile inutile.....cine are chef sa-l capaceasca pe kidu sa treaca la atac, altfel nu-si au rostul discutiile....exista mess.
|
Cand ne dam kidule ca la Bz nu te-am prins :)
Pe 23 la Bucovat te bagi?? |
pai poate vine la pitesti, caz in care lansez eu provocarea.
masina e o vechitura din '77 de 85 de cai. |
Terminati-va ma ce aveti?Bluey esti cu capu sa mor,cum sa ma dau cu tine?Adica o sa ma dau totusi de distractie sa vad cat ma tin de tine:???:
Iar cu Scorpio,gaseste-ti varule alta victima..vii cu dracia aia mica,ma bati de ma asculti cu urechea..lasa ca stiu yo..85-100cp pe 500kg..racheta.. Ne dam plm,dc nu,k nu`i pe bani:???: Iar la Pitesti sa-mi bag cucu..nush daca mai vin,ca azi m-a usurat RAR`u de fro 200oiro..plus niste ron`i la numere..:???: Nu nu am nr de RO,ci doar provizorii..n-am reusit inca:???: Sper sa ajung totusi la Pitesti,cu ultimele rezerve de lovele...adica stiti nu,plec la 5dim si merg cu 120km/h sa consum si yo 7%:lol::lol: |
pff...
La 105Cp tu consumi 7%. Nu prea e rentabila benzina asta. Daca iti spun consumul meu la viteza aia balesti pe tastatura si o strici. Ia-ti diesel :P |
Nu te mai feri kidu de ei ..las' k te apar eu la grupa asta de astia mai mari si rai :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning