![]() |
Re: Intalniri in trafic!
taximetristul a iesit de la diego a trecut linia dubla continua si a intrat pe banda dinspre axul drumului fara sa se asigure,era sa-l iau pe sus,normal ca m-au luat toti draci.trx noi ne-am intalnit dupa...:)
|
vazut subaru cu numere de neamt azi trecand prin Somcuta
|
Vazut jonny_rapp ieri in Berinta si azi in Manastur :). Salutare !
|
Vazut TRX astazi pe Victoriei mai avea pe cineva langa el...Imi pare rau pt. tine ca ai fost nevoit sa dai foliile jos...
|
intalniri in trafic ,azi cu ariciul(nu cred ca m-a observat),cipri si aproape zilnic cu mivec
|
Quote:
|
nu te-am claxonat ,p bd bucuresti te-am vazut ai oprit la trecere de pietoni,eu tocmai parcasem fix in dreptul masinii mele ai oprit:P
|
Vazut un Skyline cu volan pe dreapta...Ma gandesc sa fie Keisuke...Avea in stanga o blonda...Si el avea o sapca intoarsa cu cozorocu' in spate...Si ii cam dadea talpa ^^...
|
Vazut TRX aseara langa liceu 4...Singur in masina din cate am vazut...Cu ocazia asta tin sa te salut ^^...Respectele mele!...
|
vazut azi trx la semafor la maramures statea de vorba cu o tipa cu un renault verde,eu cu papucul de la firma:))
|
Lasal domn`le e mai "trendi" asa, vede lumea ca e ceva stricat pe acolo si dau clickuri pe site de curiosi. :lol:
On topic: Vazut Ionut MFF, pe Independentei ~la ora 4:30. :lol: |
Ce semnatura bre? E corecta :lol:
On: si eu il tot vad pe domnu MFF prin trafic da nu stie saluta :lol: |
Vazut si eu MFF la ora 17 pe Independentei si la ora 21:03 pe Republicii. Am claxonat, dar sigur nu stia cine e ;)
|
stie saluta mff ;)) ne'am vzt acu seara :P
|
Si eu l`am vazut pe MFF pe Independentei tot asa pe la ora 17, l`am salutat dar nu cred ca m`a observat. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning