Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii WIP (Work In Progress) (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/62709-comentarii-wip-work-progress.html)

Gabi 26-06-08 00:37

Re: Comentarii WIP (Work In Progress)

Refs = reflexii. Dacă tu nu īnţelegi cuvinte din engleză, eu nu īnţeleg ce dialect foloseşti tu. N-ar trebui să scrii īn limba romānă ?

cipskate69 26-06-08 00:39

pey daca ma luati q prescurtari care nu le cunosc...de unde sa stiu? trebe sa ghicesc mai nou?sau voi trebe sa ne invatzati pe noi?:rolleyes2

Gabi 26-06-08 00:45

Noi te putem īnvăţa termeni şi procedee noi, da' să scrii corect īn limba romānă trebuia să īnveţi pānă īn clasa a 8-a.

cipskate69 26-06-08 01:02

adica ce nu am scris corect? bine..las'asa... pace :)>-

Gabi 26-06-08 01:05

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613384)
nissan...2 continue ? :rolleyes2:rolleyes2 ....ast comm pls :D

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613438)
la geamuri nam umblat..si q c ai zis u...nam inteles..refs'...? de background mai vad...da alea...:-??:oops::oops::rolleyes2

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613453)
pey daca ma luati q prescurtari care nu le cunosc...de unde sa stiu? trebe sa ghicesc mai nou?sau voi trebe sa ne invatzati pe noi?:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613384)
nissan...2 continue ? :rolleyes2:rolleyes2 ....astept comentarii pls :D

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613438)
la geamuri n-am umblat..si cu ce ai zis tu...n-am inteles..refs'...? de background mai vad...dar alea...:-??:oops::oops::rolleyes2

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613453)
pai daca ma luati cu prescurtari pe care nu le cunosc...de unde sa stiu? trebuie sa ghicesc mai nou? sau voi trebe sa ne invatati pe noi?:rolleyes2

Compară şi zi-mi tu dacă ai greşit ceva :roll:

mrsika 26-06-08 01:07

no lasă gabi..ia zi..c părere ai d audi meu ?:P

Gabi 26-06-08 01:09

Termină-i capota, schimbă-i jantele. Asta mai vreau să văd modificat. Restu' rămāne la latitudinea ta :-P Comentarii, n-am, că nu pot să comentez negativ.

cipskate69 26-06-08 01:11

:writers_bacum trebuie sa scriu si gramatical?stiu sa fac si asa ceva.dar cred ca toata lumea intelege ceea ce vreau sa zic.cu toate ca exprimarea mea nu este asa de corecta...binenteles eu facand niste prescurtari mai " tunate" si ele...dar acum fiecare intelege cum poate :sniff:

mrsika 26-06-08 01:13

dapai tot caut disperat jante..şi nimic..deja incep să mă enervez
capota e cam gata..
vreau să ii pun pleoape..şi să modific grila..si parbrizul

Gabi 26-06-08 01:16

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613516)
:writers_bacum trebuie sa scriu si gramatical?stiu sa fac si asa ceva.dar cred ca toata lumea intelege ceea ce vreau sa zic.cu toate ca exprimarea mea nu este asa de corecta...binenteles eu facand niste prescurtari mai " tunate" si ele...dar acum fiecare intelege cum poate :sniff:

Că nu te exprimi corect, e una, da' că nu scrii corect, e inacceptabil ! Asta ţine de educaţia ta şi nu cred că vrei să pari agramat !
Quote:

Originally Posted by mrsika (Post 1613522)
dapai tot caut disperat jante..şi nimic..deja incep să mă enervezŞĀ
capota e cam gata..
vreau să ii pun pleoape..şi să modific grila..si parbrizul

Eu o văd cu nişte jante DUB style :)

_seby_ 26-06-08 01:17

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1613516)

off:Pe toate forumurile (din cate stiu eu) este regula sa scrii pe cat posibil corect gramatical.Se pune accentul pe exprimari coerente.

mrsika 26-06-08 01:19

o sa incerc să caut atunci cva dub;))
mersi de idee gabi

Platinum 26-06-08 09:53

http://foto.tuned-belgium.com/photos...m-gallery.html

cauta aici si gasesti jenti ..:)

cipskate69 26-06-08 11:41

1 Attachment(s)
merge ? :rolleyes2 ..o sa ii schimb backgroundul.de aceea este negru acolo. deci?:rolleyes2 si nu stiu ce sa ii pun acolo in interior..in spate.help?!?!?! :oops:

Ace Axel 26-06-08 11:54

presupun ca ai facut tu bursh spatele pentru ca e gresit din punct de vedere al perspectivei.

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning