![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
Refs = reflexii. Dacă tu nu īnţelegi cuvinte din engleză, eu nu īnţeleg ce dialect foloseşti tu. N-ar trebui să scrii īn limba romānă ?
|
pey daca ma luati q prescurtari care nu le cunosc...de unde sa stiu? trebe sa ghicesc mai nou?sau voi trebe sa ne invatzati pe noi?:rolleyes2
|
Noi te putem īnvăţa termeni şi procedee noi, da' să scrii corect īn limba romānă trebuia să īnveţi pānă īn clasa a 8-a.
|
adica ce nu am scris corect? bine..las'asa... pace :)>-
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
no lasă gabi..ia zi..c părere ai d audi meu ?:P
|
Termină-i capota, schimbă-i jantele. Asta mai vreau să văd modificat. Restu' rămāne la latitudinea ta :-P Comentarii, n-am, că nu pot să comentez negativ.
|
:writers_bacum trebuie sa scriu si gramatical?stiu sa fac si asa ceva.dar cred ca toata lumea intelege ceea ce vreau sa zic.cu toate ca exprimarea mea nu este asa de corecta...binenteles eu facand niste prescurtari mai " tunate" si ele...dar acum fiecare intelege cum poate :sniff:
|
dapai tot caut disperat jante..şi nimic..deja incep să mă enervez
capota e cam gata.. vreau să ii pun pleoape..şi să modific grila..si parbrizul |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
o sa incerc să caut atunci cva dub;))
mersi de idee gabi |
|
1 Attachment(s)
merge ? :rolleyes2 ..o sa ii schimb backgroundul.de aceea este negru acolo. deci?:rolleyes2 si nu stiu ce sa ii pun acolo in interior..in spate.help?!?!?! :oops:
|
presupun ca ai facut tu bursh spatele pentru ca e gresit din punct de vedere al perspectivei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning