![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
nu era o duma...dar sunteti 35 de membri...doar 7 masini...???
da am fost in 24 |
Quote:
Quote:
|
Ma am zis ca era O DUMA CA suntem 35
|
Quote:
|
Pe adresa [email protected] am nevoie de Logo-ul clubului , poze cu membrii clubului si Bijuteriile lor.Si in special o poza de grup dak se poate.
Ms |
Tudor------Golf 4, 1.6 FSI
Laurentiu-----Inca nu se stie sigur Ionut ------ Passat 1.8T Bogdant------ Passat 1.9TDI Claudiu -------- Golf 4 1.9TDI Zozo --------- Golf 2 GTI Alex-------Ope Vectra 2.0DTI Alex--------- Nissan 350Z Sebastian------- Golf 3 GTI..asta cred ca ramane :)Incerc sa nu le schimb ca si Lau` |
Quote:
|
si putea sal pui zi pe zux......TOYOTA MR 2... plm ...!!!
sa vine situuu.....cu un pic de ajutor !!!! hai noroc... ! |
4 Attachment(s)
Passat 1.8 T
faruri angel eyes sonar,instalatie xenon,pleoape pe faruri,masca fara sigla,spoiler fata umplut,gen cleanlook,semnalizari laterale LED,stopuri LED FK,de pe portbagaj am scos scos toate inscriptionarile,inclusiv sigla,toba finala FK japan style,filtru de aer sport K&N,cip tuning,arcuri sport KW,coborata 3.5 cm,flanse de 2 cm pe fata si 3 cm spate.legat de sunet...este si sunet;)..nedeclarat=)).pe viitor as vrea sa ii faci un bad boy look drept,sa fac si spoileru spate clean look,vopsote bandourile si pragurile in culoarea masinii,si eventual niste suspensii sport,sa o mai trantesc putin..sper:) pozeeeeeeee passat |
frumos :D
|
:lol:
auzi la el... si eventual niste suspensii sport ...cam cate asa??? :lol: |
Are careva mufa "VAG COM"?
|
Quote:
|
maine...cei care nau venit duminca la tudor....musai azi !!!
|
eu voi fi prezent maine :D ..sper sa ne strangem multi :)) ...da ma..bagal si pe zux in lista :D
1.Tudor------Golf 4, 1.6 FSI 2.aurentiu-----Inca nu se stie sigur 3.Ionut ------ Passat 1.8T 4.Bogdant------ Passat 1.9TDI 5.Claudiu -------- Golf 4 1.9TDI 6.Zozo --------- Golf 2 GTI 7.Alex-------Ope Vectra 2.0DTI 8.Alex--------- Nissan 350Z 9.Sebastian------- Golf 3 GTI 10.Zux-------------Toyota MR2 .... ..... ...... 35 =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning