![]() |
Re: Dacia RFG
La mosuletii astia toti care ii stiu din Braila si-au facut si pana acum nu au avut probleme....
pai chiulasa are 74 si sa ajuns la 72,5 |
Quote:
|
Quote:
ia intreabal tu cat iti ia pt 1.5 mm? Bah da cretin am fost, aveam cantar acasa si nu ma dus capu sa o cantaresc. oricum din cate am auzit volanta de 1.6 are 5.250 kg Eu cand am usurato pe a mea am aduso la 4.050 kg. |
pentru 2 l-am intrebat si dupaia am zis ca 2 ii prea mult
sa iau 1.2 - 1.4 |
Preturile fluctueaza de la oras la oras...ce-s 20ron in ziua de azi?!? Important e sa iasa treaba bine si sa vedem RFG-ul pe strazi mai nervos ca pana acum...si pune baaaaaaaaaaaa scauneleeeeeeeeeeee
|
Deabia ce am terminat si am fost si in teste....pot sa zic ca sunt foarte multumit....trage fff bine ....maine mai urmeaza niste reglaje
|
Fă-ne şi un scor!...
Cāt cu treapta 1, treapta 2 ... etc!... |
pai tot atata merge in a 1 a si a 2 a numai ca acuma ajunge mai repede la viteza maxima in tr 1 si tr 2, nu ?
|
Trebuie sa o mai reglez pentru ca imi trage pana pe la 4500 si imi intrerupe....oricum pana la 4500 trage bine tare dar trebuie reglata platina,avansul,carburatorul si dupa aia o sa vedem ce si cum....
|
de ce nu iti cumperi o aprindere gotronica cu senzor sa scapi de problema cu platina???? eu zic ca este o buna investitie:)
|
Pai am o gaura in buzunar si de cate ori bag mana aproape ca pot sa imi ating degetele de la picioare :lol: :lol:
acum pe bune nu prea mai sunt fonduri momentan..chiar m-am gandit la asta si chiar o sa fac ceea ce mi-ai zis..pana atunci merg si asa..... |
hai frate e 50 una... dao in p..a mea daca si aia e scumpa... stai si tu 2 3 zile fara masina(adica sa nu consumi benzina) si iti eie:) si esti sef dupaia;)
|
stii cati bani mai am in buzunar??hai ca iti zic eu...20 ron si in plus mai si fumez....aia mai poate astepta 1 saptamana-2.....
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning