![]() |
Re: Discutii si taclale
moshu, stii unde sa`ti introduci telefonu? :))
|
cred ca hori se refera la cavitatea anala....
|
Bah, da asa ceva...nu poate amarata asta de retea sa dea si ea rateu, ca tot eu sunt de vina....referitor la introdusul telefonului in oarece cavitati...no thanks!:lol:
P.S. Am ramas fara baterie si am fost ionutz aseara si nu am mai putut onora intalnirea cu voi. Poze ati facut?!:lol::lol: |
A ajuns si mana raufacatorilor si la BMWul meu azi in parcarea de la Carrefour mi-a furat eleronul de pe luneta in mijlocul zilei !
Este de toata jena intr-o parcare cu paza sa se intample asta ! Da de gandit unde traim si unde am ajuns... |
Quote:
|
stam geana, daca vedem vreun eleron-luneta rosu, sarim pe el `ta`l dumnezoo :))
la modu serios, imi pare rau pt tine Laci :| |
imi pare rau de eleronul tau laci dar eu am patit ca m-am trezit cu un boschetar in spate in duba ca dormea cand am mers intro dimineata iarna la servici .....deci nu stiu ce sa mai zic de scumpa noastra tara
|
si eu am fost ionut mai si intreabal pe hori cum am tinut ocupata canapeaua in lion pana la 2 dimineata8)
PS. scuze ca am scris de 2 ori |
daaa Moshu, si mai intreaba`ma si pe CINE am tinut ocupata cu furnizarea de Dr.Pepper :))
|
Stiu, stiu....Alexandra?!:dance:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde gasesc in Oradea masina de gaurit in coordonate? Trebuie sa dau niste gauri in fuzetele spate pentru prinderea discurilor de frana si parca nu ma incanta ideea clasica.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning