Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Discutii si taclale (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/59884-discutii-taclale.html)

HoricutzWSR 08-01-11 00:49

Re: Discutii si taclale

moshu, stii unde sa`ti introduci telefonu? :))

Flo_lancer 08-01-11 12:07

cred ca hori se refera la cavitatea anala....

mosos 08-01-11 13:31

Bah, da asa ceva...nu poate amarata asta de retea sa dea si ea rateu, ca tot eu sunt de vina....referitor la introdusul telefonului in oarece cavitati...no thanks!:lol:

P.S. Am ramas fara baterie si am fost ionutz aseara si nu am mai putut onora intalnirea cu voi. Poze ati facut?!:lol::lol:

horguemtuning 08-01-11 15:30

A ajuns si mana raufacatorilor si la BMWul meu azi in parcarea de la Carrefour mi-a furat eleronul de pe luneta in mijlocul zilei !
Este de toata jena intr-o parcare cu paza sa se intample asta ! Da de gandit unde traim si unde am ajuns...

szoke_sz 08-01-11 21:28

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 3965590)
A ajuns si mana raufacatorilor si la BMWul meu azi in parcarea de la Carrefour mi-a furat eleronul de pe luneta in mijlocul zilei !
Este de toata jena intr-o parcare cu paza sa se intample asta ! Da de gandit unde traim si unde am ajuns...

cred ca o sa recunosti daca o mai vezi pe un bmw...

HoricutzWSR 08-01-11 23:25

stam geana, daca vedem vreun eleron-luneta rosu, sarim pe el `ta`l dumnezoo :))

la modu serios, imi pare rau pt tine Laci :|

mugly 09-01-11 01:01

imi pare rau de eleronul tau laci dar eu am patit ca m-am trezit cu un boschetar in spate in duba ca dormea cand am mers intro dimineata iarna la servici .....deci nu stiu ce sa mai zic de scumpa noastra tara

mugly 09-01-11 01:03

si eu am fost ionut mai si intreabal pe hori cum am tinut ocupata canapeaua in lion pana la 2 dimineata8)
PS. scuze ca am scris de 2 ori

HoricutzWSR 09-01-11 10:32

daaa Moshu, si mai intreaba`ma si pe CINE am tinut ocupata cu furnizarea de Dr.Pepper :))

mosos 09-01-11 11:31

Stiu, stiu....Alexandra?!:dance:

horguemtuning 09-01-11 15:22

Quote:

Originally Posted by szoke_sz (Post 3966673)
cred ca o sa recunosti daca o mai vezi pe un bmw...

Era piesa de Schnitzer ! Nu este pe fiecare masina , se pot recunoaste !

horguemtuning 09-01-11 15:23

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 3967006)
stam geana, daca vedem vreun eleron-luneta rosu, sarim pe el `ta`l dumnezoo :))

la modu serios, imi pare rau pt tine Laci :|

Stai linistit o revopseste, atat de prost sper ca nu e s-o tina in culoare rosie oricum cand l-a smuls a sarit vopseaua ca a ramas bucati pe cheder cu lipici !

BH 59 FIF 10-01-11 15:05

Ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde gasesc in Oradea masina de gaurit in coordonate? Trebuie sa dau niste gauri in fuzetele spate pentru prinderea discurilor de frana si parca nu ma incanta ideea clasica.

szoke_sz 10-01-11 15:15

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 3971771)
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde gasesc in Oradea masina de gaurit in coordonate? Trebuie sa dau niste gauri in fuzetele spate pentru prinderea discurilor de frana si parca nu ma incanta ideea clasica.

ai pm

horguemtuning 11-01-11 07:36

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 3971771)

In fosta Intreprinderea si in fosta Premagro era , am inteles ca e una acolo pe Clujului este

All times are GMT +2. The time now is 20:43.

- Copyright 2026 4Tuning