![]() |
lol... x ray de unde ai poza ca asta vara masina aia era de vanzare in targ in Pitesti.. sitiu ca are roll bar si ca sria ceva de Romulus Popa pe parbriz.. atunci era plina de noroi.. asa ceva nu ati vazut :D
ps : cerea 1000$ pe ea.. |
Re:
Quote:
|
bai dacia aia e facuta naspa dar daca e pe bune de raliuri atunci se mai poate ierta kitch tuningul. sa faci tuning ca lumea la o masina de raliu cu care risti sa dai in copaci si cu care rupi spoilere, praguri, jante suspensii pe macadam oricum nu se merita.
tuningul si raliurile de macadam nu prea se impaca. insa e adevarat, e kitch tuning aia |
Mare-i gradina lui Dumnezeu! :shock:
|
1 Attachment(s)
Dar de asta ce mai spunetzi ?
Am mai vazut cu priza intoarsa invers pe capota dar asha sincer niciodata ... |
Este pt. supraalimentarea motorului cu aer in momentul in care bate vantul din spate! :D :lol: :wink:
|
Doamne mare ti-e minunea, cat a mai IDIOTUL frate, ce o fi fost in mintea lui?
ce ratat, ce idiot, asta ii intrece pe toti, sincer |
Nu e nimeni idiot sau tampit sau dobitoc sau ratat sau imbecil daca isi pune o priza de aer intoarsa cu lumini in ea care se aprind la franare! Este doar lipsit de bun gust si poate necunoscator in domeniul asta! el i-a gasit o intrebuintare mai buna unei prize de aer pe un oltcit... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Hai frate.....:)) tare rau oltcitu....poate el merge cu spatele...de unde stitzi voi ca nu e asa....poate nu are decat 1 viteza disponibila...
oricum...azi am vazut un papuc cu 4 usi (de la o firma de instalatii termopan) care avea sigla de M si culmea...am vazut tot azi un matiz cu spin-uri....vb aia...de plastic...probabil custom made in spatele blocului...da avea omu spinuri pe matiz :)) best day :) imi pare rau ca nu am avut camera dupa mine,ca de obicei vad o gramada de kitch-rui..:) zicea cineva...mare-i gradina lui Dumnezeu...da multi sar gardu :) |
6 Attachment(s)
check this out:
|
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu credeam ca vine de la Suge-Ma :lol:
de-acum alege-ti SMG sau MGS :lol: |
5 Attachment(s)
vreti kitch, luati de aici KITCH, cel mai intalnit model de DACIA \"tunarita\" si \"modificata\" la \"greu\"
aceasta dacia s-a \"dat\" cu un prieten de-al meu care avea un CIELO hidramat, presupun ca nu e nevoie sa va mai zic ca cu toata cutia aia hidramata, CIELO a lasat DACIA aia \"modificata\" in urma rau de tot :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning