![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
Quote:
Si mai stie cineva ceva despre un R8 albastru ? |
1 Attachment(s)
asta ? :)
|
Quote:
|
Salut! Nu stiu daca scriu in locul potrivit, dar sectiunea cu "am vazut in oras pe x" mi se parea o tampenie. Azi in sensul giratoriu de la piata mare, cand sa intru in sens zaresc Nissanul GT-R 33. Jur ca am inghetat! Ce sa te mai bagi in sens... M-am oprit ca bou pe banda din sens sa-l las sa treaca...M-am dus dupa el... doar sa-l admir, insa din pacate eu pe strada X, dansul pe strada Y. Nu trec 2 minute ajung la semaforul de la politie din Centrul Vechi al orasului, cand aud un sunet "acordat" venind din spate... Ce sa mai... S14 portocaliu. Am ramas afis! Insa reactia mamei mele m-a facut sa-mi revin. "Da ce are agatat dupa el? 2 baloane?". Am ras putin si m-am dus mai departe, fara alte "incidente placute". Imi cer inca o data scuze daca nu am postat unde trebuie si cer sa se stearga daca e in plus. Numai bine!
|
"Da ce are agatat dupa el? 2 baloane?".:lol::lol::lol:
|
:)) momitele magice :))
|
Quote:
|
Quote:
ontopic: vazut tengu cu silvia-ul acuma seara la Evolution cafe, alaturi de inca 2 monstrii :twisted:. nice cars |
vazut ieri un masserati sau cum se scrie negru frumos cu 2 piz*e.
miracol :O pe rotzi |
la 19:30 era in centru vechi
|
Pe la 8-8:30 mergea spre Satu mare ... cred ca se cam grabeau :D
Vazut azinoapte raidul japonezelor :)) Masinile alea cand accelereaza, inatai arunca`n fata trenu` de rulare, apoi parca recupereaza caroseria :X. De 10 min, in parcare la MAramures, Red Ferrari ^^ SUD :D |
vazut aseara pe un trailer un porsche 930 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning