![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
m am gandit serios sa dau masina , pentru ca nu mai am timp si nervii necesari sa ma mai ocup de ea...atat timp cat nu se vinde pe un pret rezonabil o sa ramana la mine si o sa bag bani in ea
|
am luat masina de la munca si in 10 km am facut o pana !??!?! care ...nu mi explic dar la vulcanizare am constatat ca trebuia doar aer in cauciuc ...care atentie era pe janta =)))) nu inainte sa mi arunce un camion o piatra in parbriz =))))) parbriz nou... =)))))))))))) nuuuuuuuuuuuu nu e blestemata !!
ies cu ea in seara asta...sunt sigur ca ia foc sau ceva =)) |
Da,cand vezi unele poze ramai socat,te intrebi daca asa ceva se poate face in romania,frumos!
|
in poze arata mai bine decat in realitate :)
|
Quote:
Pana la urma ? ai ajuns cu bine acasa ? :lol: |
da , e intreaga ...nu a luat foc....sa vedem daca ajunfge la tuning show :)
|
bravo, a ajuns la tuning show
omule, nu prea fac chestia asta pe forum, adica sa laud masinile, da la tine chiar se vad banii bagati in ea arata intr-un mare fel masina, felicitari, ca le meriti :) |
Eu nu stiu cum dreaq sa fac sa intru in posesia unei sume de bani sa ajunga masina la mine :)
|
despre ce suma discutam aici? :)
|
Quote:
|
sincer eu nu am fost si nu sunt curios, pur si simplu imi place cum este lucrat exteriorul, adica foarte frumos pentru un kadett, care in general nu prea iese bine...
nu are valuri, nu are rugina, are imbinarile impecabile, chestii de astea, care fura ochiul ;) daca rupe sau nu alte masini, proprietarul stie |
Quote:
nu trebuie sa vada toti (GTA- era scris mai urat, dar nu meriti nici macar atat) cum merge....trebuie sa l satisfaca pe proprietar ;) Quote:
iti multumesc, masina la exterior arata bine ! nu foarte bine , eu ii stiu defectele , poate asa la prima vedere ti se pare ok , dar nu e de nota 10 , e un 8, 5 asa ....adica ii trebuie reglabila , sa fie mai lasata pe spate , ii trebuie plafonul si capota fata revopsita , mici retusuri pe la bari ...chestii de genu . si sa nu fiu rautacios ptr GTA - masina fuge ca un Gti Rdition 30 cu soft , evacuare fara cat si admisie din mers....satisfacator ptr mine...poate pentru altii ....MULT MAI PARTICPANTI CURSE decat mine nu e...dar repet ..MASINA E FACUT PTR MINE ...nu ptr altii . Da masina e de vanzare, se vine pe 5500 asa cum e . |
Quote:
|
Doamne fereste ...:)) nu merita niciun lucru de pe planeta asta sanatatea ta...
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning