![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
aici la categoria M intra cam un sfert din bmw -urile din oras toate sunt stikerite m power:)
|
manele / manelist power? :)
|
stii cam toti posesorii de bmw viseaza la un M:X...si eu cand am achizitionat bmw'u am avut asa ceva dar le-am cam dat jos!!! tot ce se putea, mi-a mai ramas o mica flacara pe aripa stranga:D:Xii vine moartea si ei! nu inteleg ce farmec au tot felu de chiribisuri lipite pe masina...sincer!
|
Salut baieti vad ca faceti o treaba BUNA !!! pentru renault clio 3 face-ti body kit? eu unu' asi fi interesat !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
NO COMENT
poate ca jeep-u nu se incadreaza..dar alea de pe partea laterala.... |
vitara nu kitch.era intr-o vreme a fetei lui hulbar de la carpati,si nici cielo nu mi se pare,iar golful nu are nimik tuning iar kitch sunt doar scrisurile aleea.
|
Vitara e chiar frumos.
Cielo nu imi prea place zici ca e avion :D golf-ul are scriisul kitch :) |
Daca cielo ala nu-i kitch imi tai Paula Jos!
|
Quote:
|
Quote:
Asteptam sa tai paula ...... :lol::lol::lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Stiu ca am mai postat-o, dar am gasit-o pe o straduta si nu m-am putut abtine sa nu cobor si sa-i fac un close-up s-o putem admira mai bine:lol:
|
1 Attachment(s)
se clasifica aici sau nu ??? 2 Taurii Turbatii
|
nu merge , taurii aia specifica ceva , da tu mai cristi toata ziua stai pe forum? sau vrei sa-ti atingi si tu obiectivul de stage 5!
|
ce semnifica taurii aia :))) is cumparatii de la piese auto :)) din piata :) Stau pe forum cand am timp...si acuma cum a timp stau...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning