Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

margineanu ovidiu 10-07-06 21:24

Re: Tipe la volan...

Quote:

Originally Posted by Trixi
..euuu????:shock: Da' de unde!!!!
Hai facem sondaj p tema asta!!!Cine crede k as fi eu teroare???:twisted:

eu cred ca esti teroare:)pentru aia care conduc cu moartea in masina si ne enerveaza pe noi astia care nu avem vreme de asteptat,de stat un semafor in plus cand nu e cazul......care suntem grabiti tot timpul pentru ca asta e SUNTEM GRABITI,unde nu stiu dar asa sunt si eu imi place sa aud cum fluiera turbo-ul cand trec pe langa cineva care se uita in oglinda de 2 min. si nu stie de ce ii tremura geamurile pe masina:)eu zic sa ciocnim la un pahar de suc ca noi tot timpul avem volanul in fata si sa ne ferim de toti cei carora li se pare ca stiu sa conduca,parerea mea.keep it up TRIXI nice attitude:)

Trixi 11-07-06 18:53

:oops: ms ms....
....da,noi SUNTEM GRABITI!...:D ,dar de obicei,nu din cauza noastra sunt problemele,ptr ca aia, cei grabiti,isi gasesc cumva un drum,si o taie...normal k ptr cei care se uita doar,k bou' la poarta noua, sunt o teroare :D ...si ai zis foarte bine...intre timp ne mai si ferim d cei care cred k stiu sa conduca :cry: ,cu mai mult sau mai putin noroc...
...nu demult,s-a urcat dupa mine cineva la volan,si m-a luat mai tare,k dc nu mi-am reglat oglinda interioara..:shock: ,mai zic,da' nu prea are rost,k oricum e imposibil sa-mi fie d folos,k asa se misca de la basi...:D ...atat despre bubuituri...
..si chiar ar fi bine sa ciocnim o data cu sucu' ala!!!;)

margineanu ovidiu 11-07-06 20:24

Quote:

:oops: ms ms....
....da,noi SUNTEM GRABITI!...:D ,dar de obicei,nu din cauza noastra sunt problemele,ptr ca aia, cei grabiti,isi gasesc cumva un drum,si o taie...normal k ptr cei care se uita doar,k bou' la poarta noua, sunt o teroare :D ...si ai zis foarte bine...intre timp ne mai si ferim d cei care cred k stiu sa conduca :cry: ,cu mai mult sau mai putin noroc...
...nu demult,s-a urcat dupa mine cineva la volan,si m-a luat mai tare,k dc nu mi-am reglat oglinda interioara..:shock: ,mai zic,da' nu prea are rost,k oricum e imposibil sa-mi fie d folos,k asa se misca de la basi...:D ...atat despre bubuituri...
..si chiar ar fi bine sa ciocnim o data cu sucu' ala!!!;)

dac nu se face vreo intalnire pe o terasa il bem in weekend la strand?:)
P.S.stii ca m-am intors la 17.30 si am stat pana la 20.00,a fost super:)

Trixi 11-07-06 21:06

Bright ideea!!!!:D In WE ne vedem la strand????Cine mai vrea?
Noi am fost rupti,nu-mi pare rau k am plecat.Ne-am bagat la un mici,in curte la baieti.De dimineata am iesit si in ziua aia...:D

daflyer_oradea 14-07-06 16:44

eu vin oricum,...nu stiu cum de nu ne-am intalnit weekendul trecut.
vb diseara...

Trixi 18-07-06 20:25

5 Attachment(s)
A venit si ziua asta mult asteptata!!!(cel putin ptr mine:D )...v-am promis eu,demult niste poze cu mine si cu masina mea.So ladies and gentleman,let me introduce you Suzie!!!!Nascuta 31 Mai,2006,motor 1300,92 CP...fetita mea :D !!!!Si pentru ca am venit atat d tirziu cu pozele,mai pun si un bonus ;)

valib 18-07-06 20:34

she loves her ride!
sa o folosesti cu grija, multi ani de acum inainte! (pana la pensie :):);) )
fain...misto...nice...
i want tooo

Mihaitza_tdi 18-07-06 21:02

Nice car!!!sa o folosesti sanatoasa fara evenimente!!!:)

BIG_mafia 18-07-06 21:16

nice ride...sa o foloseshti cu bine....spor la tunat :)

Trixi 18-07-06 21:47

ms ms :D ...doar miine merge la rar,dar culoarea foliei e stabilita :D :D :D

BH-15-RIC 18-07-06 22:47

Quote:

ms ms :D ...doar miine merge la rar,dar culoarea foliei e stabilita :D :D :D

Sa nu imi spui ca e neagra ...............:lol: :lol: :lol:

BH-15-RIC 18-07-06 22:48

Quote:

A venit si ziua asta mult asteptata!!!(cel putin ptr mine:D )...v-am promis eu,demult niste poze cu mine si cu masina mea.So ladies and gentleman,let me introduce you Suzie!!!!Nascuta 31 Mai,2006,motor 1300,92 CP...fetita mea :D !!!!Si pentru ca am venit atat d tirziu cu pozele,mai pun si un bonus ;)

Felicitari si sa apesi pe pedala sanatoasa .....!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)

Trixi 18-07-06 22:50

..:) :) :) nu spun....dar te rog nu uita k sunt femeie,si nu e totuna ptr mine cit d inchisa va fi....

Trixi 18-07-06 22:51

vineri sunt prezenta cu ea!ms mult...

margineanu ovidiu 18-07-06 22:53

Quote:

vineri sunt prezenta cu ea!ms mult...

din partea mea urarile vin live,pana atunci take care,si spor la ea
see ya vineri

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning