![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
|
:oops: ms ms....
....da,noi SUNTEM GRABITI!...:D ,dar de obicei,nu din cauza noastra sunt problemele,ptr ca aia, cei grabiti,isi gasesc cumva un drum,si o taie...normal k ptr cei care se uita doar,k bou' la poarta noua, sunt o teroare :D ...si ai zis foarte bine...intre timp ne mai si ferim d cei care cred k stiu sa conduca :cry: ,cu mai mult sau mai putin noroc... ...nu demult,s-a urcat dupa mine cineva la volan,si m-a luat mai tare,k dc nu mi-am reglat oglinda interioara..:shock: ,mai zic,da' nu prea are rost,k oricum e imposibil sa-mi fie d folos,k asa se misca de la basi...:D ...atat despre bubuituri... ..si chiar ar fi bine sa ciocnim o data cu sucu' ala!!!;) |
Quote:
P.S.stii ca m-am intors la 17.30 si am stat pana la 20.00,a fost super:) |
Bright ideea!!!!:D In WE ne vedem la strand????Cine mai vrea?
Noi am fost rupti,nu-mi pare rau k am plecat.Ne-am bagat la un mici,in curte la baieti.De dimineata am iesit si in ziua aia...:D |
eu vin oricum,...nu stiu cum de nu ne-am intalnit weekendul trecut.
vb diseara... |
5 Attachment(s)
A venit si ziua asta mult asteptata!!!(cel putin ptr mine:D )...v-am promis eu,demult niste poze cu mine si cu masina mea.So ladies and gentleman,let me introduce you Suzie!!!!Nascuta 31 Mai,2006,motor 1300,92 CP...fetita mea :D !!!!Si pentru ca am venit atat d tirziu cu pozele,mai pun si un bonus ;)
|
she loves her ride!
sa o folosesti cu grija, multi ani de acum inainte! (pana la pensie :):);) ) fain...misto...nice... i want tooo |
Nice car!!!sa o folosesti sanatoasa fara evenimente!!!:)
|
nice ride...sa o foloseshti cu bine....spor la tunat :)
|
ms ms :D ...doar miine merge la rar,dar culoarea foliei e stabilita :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
..:) :) :) nu spun....dar te rog nu uita k sunt femeie,si nu e totuna ptr mine cit d inchisa va fi....
|
vineri sunt prezenta cu ea!ms mult...
|
Quote:
see ya vineri |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning