![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
la trimuri am facut si eu cam aceiasi schimbare,dar numi place(adica negru pe negru nu da bine);vreau sa imi fac si iti recomand si tie sa le imbraci cu folie carbon 3d bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Salut si scz ca sunt offtopic...
Am si eu un Alpine IDA X100 pe e46 dar nu am rama aceea a lui. Unde as putea gasi o "ramita" de Alpine? |
Quote:
Intre timp am reusit sa termin leasing-ul (cu mari eforturi),am inscris-o...etc Am schimbat si farurile (am trecut la un look mai aproape de cel original) Cumpar semnalizari albe sau fumurii!!!!! |
6 Attachment(s)
cateva poze.....
aseara am primit si semnalizarile Depo |
salut catalin in sfarsit ai facut cum tiam zis mai de mult sa pui farurile originale de pe facelift i sta mult mai bine asa felicitarii!!!apropo cat ai dat pe faruri ?
|
Quote:
mi s-a ivit oportunitatea ...si nu am ezitat Semnalizarile Depo..au fost 130lei |
1 Attachment(s)
imi dai un sfat colegu ce zici la a mea se poate pune pe fata faruri de pe facelift ce zici?
|
unde as putea gasi stopuri cu led pe spate ca ale tale?si la ce pret nu sti?:-P
|
Quote:
Stopuri gasesti pe toate drumurile..bani sa ai :) (ai pm) |
6 Attachment(s)
ceva poze noi.....
|
Ce bine arata cu noile faruri ! Felicitari !
|
Frumoasa poate fi felicitarii i sta foarte bine cu noile faruri punei pleoape sau fai capota bad boy
|
foarte bine arata cu noile faruri. eu unu zic ca fata sa o lasi asa. da mult mai bine fara bad-boy
|
Asculta un vecin si las-o asa..fara bad boy...ca e foarte frumoasa.sa-ti traiasca.:)
|
macar pleoape ar putea sai puna i schimba mult aspectul:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning