Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

BLinKY 23-05-06 12:21

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

Nu ma intelege gresit, poate ca la liniute loganul este mult peste cielo, poate chiar este, dar loganul e prea inalt, nu cred ca o sa fie foarte stabil pe un circuit, dar la viteza am zis poate loganul >>>> cielo

steaua23 23-05-06 12:35

hai frate ... cu cielo. pai ce aspect are cielo ? o masina cu design de anii 80 ...
cielo are un consum enorm, niste materiale groaznice la interior si comfort minim.
un logan 1.6 full e oricand peste un cielo ... calitate/design/performante
nu stu ... da parca e ilogic sa-ti cumperi o masina proiectata in anii 80 in fata uneia proiectate in 04.

BLinKY 23-05-06 13:06

poate ca ai dreptate.........

shadow 23-05-06 13:07

Quote:

Originally Posted by Alfa_band
Ma sincer nu stiu ce ai vrut sa arati cu poza aia.In fine nu inteleg ce ai vrut sa zici cu "am lucrat mai mult la motor" si da Loganul este un dulap cu roti dar care totusi bate Cielo executive.

Vad ca esti din Buc...vrei sa te dai cu mine, sapt asta???

shadow 23-05-06 13:11

Quote:

Originally Posted by steaua23
hai frate ... cu cielo. pai ce aspect are cielo ? o masina cu design de anii 80 ...
cielo are un consum enorm, niste materiale groaznice la interior si comfort minim.
un logan 1.6 full e oricand peste un cielo ... calitate/design/performante
nu stu ... da parca e ilogic sa-ti cumperi o masina proiectata in anii 80 in fata uneia proiectate in 04.

Consum enorm...hmmmm....poate ai face bine sa te gandesti putin mai mult, pt ca Cielo consuma cat Loganul!!!
Cat despre faza cu comparatul unei masini care a fost proiectata acum 15 ani fata de o masina facuta in 04.....poate si faza asta ar trebui sa iti dea de gandit, pt ca in mod normal o Loganul AR TREBUI sa fie cu MULT desupra Cieloului (masina veche de 15 ani) si cu toate astea se pare ca nu prea este!!!
Mai bine te-ai gandii putin la fazele astea!!!

BLinKY 23-05-06 13:12

char, nu faceti o cursa, ca-s mai mult dekt curios????????

shadow 23-05-06 14:02

Daca te intereseaza provocarea da-mi un PM, daca nu...te inteleg!!!

Alfa_band 23-05-06 14:11

:))) Oricand prietene, nu dau inapoi!Eu acum am un urs dar nici o problema ies si cu family car la liniute:)).Da un pm cand si unde!!

BLinKY 23-05-06 16:01

dar luati pe cineva care sa filmeze sa puneti si voi cursa pe net, restul, stabiliti si voi, dar as vrea ceva mai mult dekt liniute, dak puteti si dak vreti...

Alfa_band 23-05-06 16:06

:))) adica ce?Bah o luati razna facem DTM in bucuresti .....ce oameni!

neXus 23-05-06 16:16

DTM? In afara de Cielo (Kadett), alta masina nu se ieste de factiune germana. Poate faceti ceva a la LeMans sa mergeti 24/24 si sa vedeti care cedeaza prima. :)

BLinKY 23-05-06 16:17

nu dtm, ceva cu timpi....

SirNenea 23-05-06 17:41

deja ati inceput sa o dati la intors eu va astept pe expozitiei in buc daca faceti numai ziceti pe p.m. cand si poate reusesc eu sa filmez

SirNenea 23-05-06 17:42

a si apropo un amic deal meu are cielo dala cu curu ala taiat si ii ia in oras 13-14 asa ca nu prea mi se pare mie ca e la acelasi nivel cu loganul care ia 11

Spark 23-05-06 17:46

compara si stilu` de condus ...
cine stie ce blana ia cielo-u` ala daca mananca atata ...
si dacia poate manca .. si mai mult ..
depinde cum o conduci ...
eu am un prieten care are cielo... si pana acuma absolut niciodata nu o avut consum de 10 in oras.
multe chestii trebuie luate in calcul aici ...

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning