![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
Quote:
|
5 Attachment(s)
dacia e in tandarei ialomita
cateva poze cu ea... |
5 Attachment(s)
se pare ca a-ti uitat toti masina...zilele astea s-a mai facut cate ceva la ea...
s-au dat jos farurile pe dreapta,sticla jos...nu mai mergea un angel si erau murdare inauntru...umblat la macara stanga era iesita dp geam...schimbat calorifer caldura...garnitura chiuloasa,ulei filtru cateva poze...nu sunt de actualitate :D |
Quote:
Stiu masina dinainte sa arate asa deci ii stiu toata istoria ! |
Quote:
|
masina nu este a mea baieti,este a unui prieten bun.
eu il ajut pe la masina si userul cristy2084 |
E pe maini bune!Cand o da caldura o sa intre in reparatii capitale impreuna cu IL 84 ELY!:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina.. jentiile dau bine pe el..!Sa o stapaneste sanatos.
|
5 Attachment(s)
masina a intrat in reparatii capitale..si va urma cateva upgrade-uri
cei care au facut masina la bucuresti..a dat buleala...gauri din podea si oale astupate cu saci de rafie si antifon peste..grav..si multe alte improvizari...:zombie:,ceva gen afara-i vopsit gardu',inauntru leopardu' |
urat din partea fostului propietar :!:
arata prea bine, ca sa nu se transforme in dovleac la 12 noaptea... jantele de pe ely? naissss :D spor la treaba:!: |
O, pai cu saci de rafie deja e nivel "profesionist". :lol:
Am vazut Dacii facute cu ziar, hartie igienica, apoi acoperite cu chit si vopsite, ca alea de vanzare din Vitan, "tipla"... Sa-i dea jos si pragurile, cine stie ce reviste sunt p-acolo. |
mai stiu eu pe cineva care baga ziare in praguri,glet,antifon si era ca noua=)) spor la treaba cu masina!Merita!
|
Quote:
Nilss este un vopsitor de nota 10 si mai mult pentru cei care il cunosc si stiu ce face. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning