![]() |
Quote:
Quote:
|
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
|
nu am zis ca nu`si faceau meseria..chiar din contra.. am mentionat mai sus ca altii iii impiedica sa`si faca meseria! Chiar il cun pe unul dintre ei..
am pus acea intrebare pentru ca ..cu toti stim in ce tara suntem si cum merg la noi treburile si aici ma refer la pile...la favoruri ... care de obicei ii impiedica pe politisti sa`si faca meseria dupa lege. |
Vad k e tare interesant cand e vorba de politisti....
Dar macar stie cineva cat de greu e sa ajungi politist si mai ales la politia rutiera??... |
Nu vrei sa ne explici tu cat de greu este sa stai in mijlocul intersectiei si sa incurci circulatia? :P Get real... Daca si sa ajungi politist ti se pare greu, atunci sa ai cu 2 clase mai mult decat trenul cred ca ti se pare de-a dreptul imposibil... :P
|
Hai sa nu deviem de la subiect ...ok ? :) Va multumesc :) .
|
Quote:
Nici 2/10 accidente nu au reusit sa la aplaneze asa cum trebuie ...politisti. Ori trecea cu vederea ca avea protagonistu' pile , ori cascaval de dat , ori era dealu' nu stiu care. P.S: Nu uita ca in Neamt , Roman ... un POLITIST RUTIER , SEFUL de la POLITIA RUTIERA ROMAN , a dat amenda la un scuterist ca nu avea centura de siguranta... Iti dai seama ce greu ii sa ajungi in Politie ?!? Nici de alea 2 clase nu ai nevoie ! Scz de off. |
Imi cer scuze. Greseala mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Closca e sefu la rutiera in Roman. Si l-am intrebat odata pe Todireanu ce a fost cu amenda aia,si mi-a zis ca era in aceiasi lege cu centura la masina si din graba a scris centura,si de atunci i s-o pus pata pe scuteristi,ca pe ala cica l-a iertat de mai multe,si el l-a dat la televizor.
|
Closca e actualul sef la sectia rutiera , cand a dat amenda la scuteristu' ala ca nu avea centura(Acum 2 ani) , el era sef pe sectia rutiera de la politia roman.
|
Bun , haideti sa nu ma deviem...
|
era si cazul :))
numai horia, closca si crisan pe aici .. =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning