Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

B16SIX 07-07-09 21:12

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2466758)
cu superiorii ca ei nu stiau ce tre sa faca .....cu legile astea noi e grele ....firar mama lui de cod rutier:lol:

care legi noi?

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2466776)
pai eu ce ziceam mai sus?....si mai nou daca accidentul nu sa soldat cu victime ei nu ar trebui sa se amestece......in caz ca participantii accidentului nu sau inteles intre ei asta e partea a doua.....in fine multi dintre ei nu stiu cum sa reactioneze in urma unui accident ....dar in schimb stiu sa iti dea amenda foarte usor....

cite accidente ai avut tu de stii?

Jok3r K10 07-07-09 21:17

Re: Accidente în Neamţ

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2469283)
care legi noi?

legea aia cu asigurarea ....ca sa nu se mai amestece ei in cazul unui accident

buddy_lexx 07-07-09 21:29

nu am zis ca nu`si faceau meseria..chiar din contra.. am mentionat mai sus ca altii iii impiedica sa`si faca meseria! Chiar il cun pe unul dintre ei..
am pus acea intrebare pentru ca ..cu toti stim in ce tara suntem si cum merg la noi treburile si aici ma refer la pile...la favoruri ... care de obicei ii impiedica pe politisti sa`si faca meseria dupa lege.

DarkDevil666 08-07-09 20:11

Vad k e tare interesant cand e vorba de politisti....
Dar macar stie cineva cat de greu e sa ajungi politist si mai ales la politia rutiera??...

ThunderRa 08-07-09 20:49

Nu vrei sa ne explici tu cat de greu este sa stai in mijlocul intersectiei si sa incurci circulatia? :P Get real... Daca si sa ajungi politist ti se pare greu, atunci sa ai cu 2 clase mai mult decat trenul cred ca ti se pare de-a dreptul imposibil... :P

stefan_88 08-07-09 22:36

Hai sa nu deviem de la subiect ...ok ? :) Va multumesc :) .

scturoag 09-07-09 05:01

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2471636)
Vad k e tare interesant cand e vorba de politisti....
Dar macar stie cineva cat de greu e sa ajungi politist si mai ales la politia rutiera??...

Esti vreun politist sau ai rude in politie de te enervezi ca se ia de politie ?!? :lol:

Nici 2/10 accidente nu au reusit sa la aplaneze asa cum trebuie ...politisti.
Ori trecea cu vederea ca avea protagonistu' pile , ori cascaval de dat , ori era dealu' nu stiu care.

P.S: Nu uita ca in Neamt , Roman ... un POLITIST RUTIER , SEFUL de la POLITIA RUTIERA ROMAN , a dat amenda la un scuterist ca nu avea centura de siguranta...
Iti dai seama ce greu ii sa ajungi in Politie ?!? Nici de alea 2 clase nu ai nevoie !
Scz de off.

ThunderRa 09-07-09 05:02

Imi cer scuze. Greseala mea...

AnDrEiCa 09-07-09 17:08

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2472407)
Esti vreun politist sau ai rude in politie de te enervezi ca se ia de politie ?!? :lol:

Nici 2/10 accidente nu au reusit sa la aplaneze asa cum trebuie ...politisti.
Ori trecea cu vederea ca avea protagonistu' pile , ori cascaval de dat , ori era dealu' nu stiu care.

P.S: Nu uita ca in Neamt , Roman ... un POLITIST RUTIER , SEFUL de la POLITIA RUTIERA ROMAN , a dat amenda la un scuterist ca nu avea centura de siguranta...
Iti dai seama ce greu ii sa ajungi in Politie ?!? Nici de alea 2 clase nu ai nevoie !
Scz de off.

Ce ma=)) ...Cum si-a permis sa nu poarte centura cand merge cu scuterul:)).

Team 11-07-09 19:51

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2469283)
care legi noi?

cite accidente ai avut tu de stii?

dar tu cate accidente ai avut ?

scturoag 12-07-09 19:32

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2473776)
Ce ma=)) ...Cum si-a permis sa nu poarte centura cand merge cu scuterul:)).

Da , seful de la sectia rutiera Roman, Agent Todireanu , a dat amenda unui scuterist(prieten de'al meu) ca nu avea centura de siguranta .... a dat si la stiri.

VladM 13-07-09 01:03

Closca e sefu la rutiera in Roman. Si l-am intrebat odata pe Todireanu ce a fost cu amenda aia,si mi-a zis ca era in aceiasi lege cu centura la masina si din graba a scris centura,si de atunci i s-o pus pata pe scuteristi,ca pe ala cica l-a iertat de mai multe,si el l-a dat la televizor.

scturoag 13-07-09 11:15

Closca e actualul sef la sectia rutiera , cand a dat amenda la scuteristu' ala ca nu avea centura(Acum 2 ani) , el era sef pe sectia rutiera de la politia roman.

Ali_ump 13-07-09 11:17

Bun , haideti sa nu ma deviem...

RazvanB 14-07-09 13:49

era si cazul :))
numai horia, closca si crisan pe aici .. =))

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning