![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
`neatza...sunt un tip din oradea, ma numesc Sergiu am 19 ani...nu am permis(il iau la toamna :cry: ) ...si nici masina...aia o iau la anu...ma gandesc la o Acura RSX sin 2002 :-P imi place mult tuningul de orice fel...dar il prefer pe cel audio :D si nu in ultimul rand un motor sanatos...cu sunete sanatoase...aspectul masinii...poate ramane la urma! :-)
|
salut sunt un oradea infocat dupa tuning 17 ani cls 10-a bla bla cat mai curand vreau sa ma bag mai adank in viatza de noapte alaturi de o mashiutza frumoasa aranjata
|
salut.stiti careva daca se tzine anu asta in oradea tuning show.daca stie careva sami zica
|
Quote:
|
gaju`le cu 21 mai ce se mai aude?!
|
Quote:
DECIT SA VORBESC PROSTII MAI BINE TAC. INTREABA-L PE ZOZO POATE STIE EL MAI MULTE. |
pe 21 mai e mai mult show de motociclete
|
nu merita...sincer ii kam mult intrarea...da ma rog...
|
Cat e intrarea acum in 21, pls let me know.... Ca nu stau bine la cap finatze deloc zilele astea, si in 4 musai sa merg.
|
Quote:
|
cam nimic interesant pe 21, ca am fi mers si noi...
mai bine pastrati-va finantele pt benzina, pe 4iunie, ca nu stiu daca o sa ajunga cea pe care o aducem pe aeroport sa o daruim celor care se vor da. noi am inteles niste chestii neplacute in legatura cu ce fac aia cu motocicletele... asa ca pas... sa-i lasam cu ale lor in pace... ne vedem pe 4 unde o sa avem niste premiere culmea de tot... se pare ca se da dezlegare la drift in Romania, oficial, profesionist, inainte chiar de lansarea Fast&Furios 3... asa ca, pe langa profesionistii care vor face demonstratii, va fi si un mare concurs oficial pentru amatori asta pe langa liniute, normal... deci... pe 4 iunie intalnire generala... nu mai devreme, si nici mai tarziu.... |
merci pt. info gratzian!
|
noi iubim toate showurile din romania...................si eu nu voi lipsi cat de cat de la niciunu!!!!mai ales in oradea!!!!
|
Si eu mersi de info, Gratzian! Deci ramane pe 4. Ms again.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning