![]() |
Re: Machete stock!
Totusi, pentru 1/43 e facuta destul de bine ;) ..
|
4 Attachment(s)
POzele sunt facute dupa o tura de "liniute";)
|
soferu si pasageru :X cei mai marfa ... e de plastic sau fier ?:P
|
Very cool ~Ada~ :lol: ...tu ai modificat F430-ul? :shock: Spune si ce scara si producator e :-P
|
@expres:Nu prea mai stateau ei drept k nu le-am pus centurile:lol: E de plastic dar muta ghivece si alte prostii de prin casa:lol: :lol:
@Eagle:Thank U.E de la New Bright masinuta.Scara n-o stiu:rolleyes2 decat sa mint mai bine revin cu info;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
va prezit si eu colectia mea...
Ford Mustang GT 1967 - Maisto 1/24 Nissan 350z -Maisto 1/24 Audi TT - Welly 1/24 Ford Thunderbolt 1964 -Maisto 1/24 VW 1600 - Maisto 1/24 nu sunt modificate "tare" Audiu este coborat pana cand imi atingea...si thunderboltu coborat d bot pt aspect mai muscle si cam atata...sunt prezentate in ordinea in care leam cumparat si scuzati claritatea pozele...voi face altele mai clare da peste vreo doua sapt..cand sper sa se mai adauge o masina ,doua ... :D :oops: ast pareri:arrow: :arrow: |
Sigur sunt 1:24? Te superi daca faci o poza si unde e scrisa scara pe masina cu tot cu nume sau pe cutie? :D :???:
|
11 Attachment(s)
Ferrari 348ts Fabricant: Maisto Scara: 1:18 An: 1995 |
Quote:
|
@M_B_A_Design nu vrei sa dai VW-ul 1600 :D?
|
@razak: il gasesti in cora pantelimon. aseara nu eram sigur daca sa il iau pe ala sau un mercedes benz:P
|
Trickz si n`ai luat nimic pana la urma, nu? :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning