![]() |
Ar14cop
Da, un opel am... (e prima masina...) mai astept sa imi pot permite sa achizitionez ceea ce vreau. |
Re: Ar14cop
Quote:
masina care se preteaza la un tuning frumos. |
Re: Masinile din ARAD
Pfaii..ma uimiti..voi stiti toate numerele de inmatriculare....trebe sa ma pun sa le invat si eu:D
|
14COP-ul
2 Attachment(s)
(14COP e un opel astra 2002, e stock, si are dungile alea albe si nr.14)
Asta e masinutza mea "saraca" ,de ce saraca? fiindca e prima masina si a trecut prin multe... Si daca va ganditi la tunning pt opelu' asta, NO CHANCE, Ce sa tuni la un motor de 1.4 90 cai... nu are rost, si va mai spun ca acele dungi le-am pus fiindca am vrut sa pun de fapt nr.14 pe usi, era prea sec sa fie doar numerele... Si nr.14 l-am pus pt ca e nr. meu preferat, cu asta am jucat fotbal, deci nu se leaga masina mea de acest forum. Dar daca ma-ti tot intrebat... Viitoarea masina se va lega, daca ajuta Domnu' sa o pot achizitiona... e vorba de MUSTANG. Sau in cel mai rau caz un seria1 imi place enorm. |
LoL te stiu.....sa nu mai fleshuiesti in nestire,unii merg noaptea la plimbare nu la curse....daca nu eram in rodaj era alta treaba..iti aratam ce poate dricu:).
|
Si ziceti ca va bagati pe circuit la VIK?
|
vazut acuma dimineatza un STI albastru cu nr de arad AR 75 STI
belea masina! |
mda.. il stiu. Pe asta l-am fugarit sapt trecuta din centru pana pe cocorilor sa-l intreb de starea de sanatate a masinii :D si cand o oprit, tzop in curte repede si o inchis.. ceva vip cred :)))
|
Quote:
nu e vip, e un om foarte sersios si la casa lui, masina chiar fiind in arad de multa vreme dar cu alte numere |
ce fain ar fi daca si masina mea ar fi la fel de sanatoasa..:lol: :lol: :lol: ..nici mai mult,nici mai putin
|
Quote:
ce nas da sa am si io asa masina. da nu cred ca as fugii de unu care vrea sa ma intrebe cate ceva despre masina mea, io as vb cu mare placere despre ea.acuma nu o lua in nume de rau, nota 10 + pt masina bravo lui. |
Quote:
|
si totusi ... un om cat ar fi el de serios, cu o masina ca asta nu poate sa nu fie cat de cat amator de sportivitate.. o fi avand si el un grup in care se invarte si se simte bine ;)
|
8 Attachment(s)
Si daka tot este vorba de Subaru iaca unul..model mai nou...:D
|
Ce urat ii fara eleronul de la STI .:shock: Cred ca are cea mai slaba motorizare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning