![]() |
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
4 Attachment(s)
Stateam astazi in masina,in fata la Unicredit cred ca era acolo,oricum,undeva la 100 de metri dinspre Parang spre Dantex...ascultam muzica..destul de tare..asteptam pe cineva...dintr-o data un sunet nebun rau :D m-am gandit ca e vreun motor sau ceva :X si scot capu' pe geam sa vad....cand colo, Supra trecea in forja :D pana sa ies eu din masina si sa filmez (max.10 secunde) ea trecuse deja de reprezentanta de la Volkswagen :lol: ...nu stiu ce sa zic despre motor...am impresia ca e single turbo...nu sunt sigur...oricum forja zdravana... :X o sa atasez maine si filmuletul,poate distingeti sunetu' :D PS : am pozat noul X6,negru,peste drum de Dantex,la terasa aia de langa Rombiz...HUGE RIMS!
Din pacate filmul cu Supra este in format MP4 iar forumul nu il accepta,dar oricum nu era decat o secunda in care se aude sunetul masinii...poate are altcineva mai mult noroc decat mine.. |
stiu masina , e twin turbo (fuge rau de tot ) !
|
Quote:
|
ca bine zici...ar fi numai buna de pozat o supra 8)
dar nici un seat leon la urmatoarea intalnire nu ar stica :D |
2 Attachment(s)
Cam atat m`a impresionat din "marea expozitie".... bine... dupa drive test-ul cu S2000:love:
|
9 Attachment(s)
ca tot veni vorba de marea expozitie...am si eu ceva :D
|
Frumoase poze lowrider.STI :!:
Poze cu masinile "intregi" ai?:D Nu se supara nimeni daca pui:!:;) |
Mi s-a parut mie sau Tg-Jiu' e plin de octavia rs? adica, ultima oara cand am venit acolo, am vazut 3 rs-uri la interval de 5 minute pe victoriei.:))
|
2 Attachment(s)
.........
|
Quote:
peste 1-2 luni nu o sa mai fie atat de tare..o sa devina si asta masina comuna:roll: Quote:
|
7 Attachment(s)
parampam...
am si cu masinile intregi..dar nu sunt asa reusite Multumesc mult!Nu am putut sa ajung si eram curios sa vad ce masini au fost. |
S2000 cum merge:love: vruuuuuum
|
Super masinile !
Nu isi au rostul in topicul acesta dar sunt tari ! @Andrei imi plac pozele ! bv |
ms ms ^:)^
|
m6 cabrio,alb..in fatza la hotel anna...nu am poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning