![]() |
Re: Dacia masina mea
o sa vina AMD cu o serie noua de poze surpriza si abia astp sa le vad si eu bine.
|
ia zi omu ce ai facut la omologat culoare ? ca urmeaza sa arunc si eu un negru sau bleu metalic
|
14 Attachment(s)
iata si pozele mult asteptate domnule ozn si scuze pt intarziere ;)
|
man uite-te si tu asa umpic in poza 6!!!
tie iti place cum arata botu ala!? ai adunat cate ceva din toate modelele: faruri fara coltz taiat (model '93), capota si grila (model '96) si bara pt zambetu lu iliescu (model '99)!!! ca sa nu mai zic de oglinzile vopsite... altceva....ai bara fatza si bara spate negre dar ai vopsit pragurile rosii... sper sa incerci sa remediezi cate ceva...e pacat de atata munca si atatia bani bagatzi... |
mie imi place masinutza!felicitari OZN,ai iesit super.intr-adevar ar da bine sa faci si barile rosii sau pragurile negre ca sa fie de o culoare toate.;)
|
6 Attachment(s)
pai nu stiu ce sa iti zic pt ca masina nu era trecuta pe numele meu si eu am schimbat si culoare si numere si am si identificat-o si apoi am trecut-o pe numele meu.
95 Taxa Intrare RAR "parca" 85 numere preferentiale copie legalizata si legalizare ca am vopsit masina acasa in regim propriu si alte atentii.... masina o sa ramana cu bare negre si o sa mai urmeze si alte modificari dar trebuie bani. poze cu cea mai recenta achizitie. |
mishto volanu!dar chiar e MOMO sau ai pus tu abtipild pe el?
|
1 Attachment(s)
In calitate de pasionat de volane, te felicit pentru noua achizitie. Frumos volanul. Totusi, cred ca ar arata mai vine daca ai schimba suruburile cu unele "la nivel". Poate ca gresesc, dar nu cred ca astea sunt suruburile originale. Nu stiu ca volanele Momo sa fi avut asemenea suruburi. Anexez o poza sa vezi despre ce vorbesc. Nici astea nu sunt suruburile originale, dar parca arata mai bine.
Mi se pare mie, sau ai inlocuit busonul de la rezervor? Daca da, spune-mi te rog ce model este si daca inchide bine. |
man ai dat volanu celalalt???....da-mi un msg cu pretul lui...si app e chiar misto volanu...bafta NZO'ule...;)
|
volanul l-am luat dupa un VW care avea si scaune RECARO asa ca nu stiu daca e original sa u daca alea sunt suruburile originale dar mie imi place si e foarte confortabil la condus.
|
forteaza-te un pic si adu la nivel pedalele
|
eee asta e o treaba grea pt ca nu stiu cum sa aduc ambreajul la nivel cu frana si sa imi mai si cupleze bine treptele ca daca il cobor nu mai cupleaza chiar nu stiu ce sa ii fac,si apropo zi si mie ce se intampla cu masina mea daca i-am pus filtru sport si am ilocuit toba finala cu teava.o ajut sau e doar sunet si consum mai mare.
|
8 Attachment(s)
poze................
|
mai baga toba vreo 3cm in interior ca e prea iesita.......;)
|
nu ca imi plaCE ASA.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning