![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
Quote:
2. -Da de unde stii tu ca nu stiu ce vorbesc, poate is designer la o renumita firma de tuning si tu nu ai de unde sa stii, nu mai vorbi tu aiurea. -Toti sunt in cunosinta de cauza, unii sunt in cunostinta tuningului frumos, altii in a tuningului mioritic. Amin ! |
cu tuningul mioritic ai mare dreptate...sunt foarte multi pasionati de asa ceva
|
Quote:
|
in targu neamt este bmw asta si mai este o masina care toata lumea o critica...nu spun ce masina voi stiti mai bine:)
|
Quote:
|
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 mai bine tac:D
|
Quote:
|
:)) poza asta e prinsa din mers....mai nici motorul nu tragea...dar important ca avea toba sport si stickere multe dar mai ales...ca e BMW...da na daca omului ii place nu ne putem ...in gusturile lui...asta e viata:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Cel putin eu nu ma dau k conduc cine stie ce masina, cum faca altii care se mai si rastoarna cu ele de parca ar avea Ferarri....citez: ,,more angry than ever"...si cu asta am incheiat... |
Quote:
|
se pare ca iar se lasa cu cearta...nu de mult timp s-a incheiat si acum iar...mai bine incetati
DarkNight_Racer nu stiu daca era vorba de tine incat sa sari asa,nu a dat nume,nimic.asa ca nu te lua degeaba de oameni |
Sa speram ca nu v-a fi nicio cearta .
Cand ma voi intoarce in P.Neamt ... poate voi trage si o fuga pana la voi :) . Scoatem si o masina sau mai multe ...la o sedinta foto ceva . Ce ziceti ?:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning