Re: Roman
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
(Post 1997040)
Da ma Dragos, dar eu aici vb. de intalniri saptamanale...sau hai macar odata la 2 sapt...ale comunitatii din Roman. Nu imi spune tu mie ca o sa vina cei mai sus mentionati si o sa stea de vb. cu "muritori de rand" ca mine si ca altii saptamana de saptamana...care o avem in sange dar cam slab la capitolul capital, fiind la polul opus de unii mai sus mentionati. (daca intelegi ce vreau sa spun---si sa nu se simta nimeni jignit prin ceea ce scriu dar asta e adevarul). Nu zic ca strica sa incercam, daca o sa fie frumos am sa vin de fiecare data* si cred ca si altii de asemeni o sa vina.
*sa vin de fiecare data= la vara :D...momentan sunt in buc si pana la vacanta mai rar pe acasa...
Oricum...mai e pana la momentul respectiv
|
Da ma , asta zic , trebuie sa incercam sa vedem daca merge , daca nu merge nici asa , o sa gasim alta solutie , oricum , una tot exista , in orice problema exista o rezolvare.
Si daca ii implicam pe fratii Anania iti garantez ca o sa vina lumea , ca toata lumea vrea sa le vada show-urile , si daca Anania vine de 2 ori , lumea se obisnuieste , si Anania are multi prieteni cu masini "tunate" si sigur daca o sa vina , o sa mai vine cu cineva , de ex , in toamna acum ,a venit cu niste cunostinte d`ale lui in roman , si una dintre ele avea un Cayenne GTS "tunat" cap-coada in germania , si tot unu dintre aia avea un S600 L AMG "tunat" cap-coada , si aia era pasionati de tuning , poate nu ca tine sau ca alti de pe forum , oricum , le pasa de masina , si pareau sa fi fost interesati , despre cum functioneaza motorul , cum se invarte o masina , si cum sa se comporte cu ceilalti colegi din trafic , nu erau niste razgaiatzi d`aia care au dat cashcavalu' si au trimis masinile in germania la tunarit , sa zica si ei ca le-au tunat. is baieti ok. ce vreau eu de fapt sa zic , e chiar daca sunt multi "talpari" in roman care si-au "tunat" masinile doar pentru fete sau cine stie , trebuie sa ii invatam ce e tuningul de fapt , si ca suntem o comunitate in toata lumea , tuningul nu inseamna doar itemele de pe masina.
Si app de cei care ai spus , da intr-adevar . catziva dintre aia 7-8 sunt si niste figuranti cu nasul pe sus(mai precis 2 dintre ei) , dar restul sunt super baietasi si respectuosi.
|