Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

Mustang 27-05-08 23:09

Re: Bacalaureat 2007

afta fratilor.
Bagati mare pe ultima suta. Stiu ce naspa e sa pici. ;)

mihai88 28-05-08 10:32

naspa naspa da cum zicea cineva pe pagina anterioara- copy or die

si io dau luna care vine si sincer nu am nici un stres,matematica aproape egal cu 0,romana cat de cat, engleza no problem si sport la fel...astea 2 le iau garantat:)+un modul de la specialitatea mea la care sunt in dubii...destul de mari:)))

si acum o intrebare-la cati din voi se agita colegi ptr bac??? si nu ma refer la invatatura.....

TheFasterMan 28-05-08 11:25

din ce am vorbit cu alti colegi....majoritatea nu invata....

fiderzen 28-05-08 19:25

vine bacu ....:))) :lol:....pana acum nu prea am vazut colegi care sa fie prea stresati din cauza asta:-?...

22VIN 29-05-08 10:32

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 1556315)
azi am dat atestatu :D

eu am avut cel mai cretin atestat la engleza:| toata lumea a luat 10:| am ramas prost cand am vazut tabelele... o porcarie... si prosti bata la engleza si de-astia care stiu toti 10...
asa ca pt doamnele profesoare: lasati mila deoparte, unii (cel putin eu) n-avem nevoie de mila dumneavoastra, mai bine luam un 8 si stim ca e al nostru. cat despre prostii care se bucura: tot prosti ramaneti:))

mihai88 29-05-08 12:02

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1559833)
eu am avut cel mai cretin atestat la engleza:| toata lumea a luat 10:| am ramas prost cand am vazut tabelele... o porcarie... si prosti bata la engleza si de-astia care stiu toti 10...
asa ca pt doamnele profesoare: lasati mila deoparte, unii (cel putin eu) n-avem nevoie de mila dumneavoastra, mai bine luam un 8 si stim ca e al nostru. cat despre prostii care se bucura: tot prosti ramaneti:))

prosti da cu zece:),e o diferenta:)))))))

bafta la toti sa aveti parte numai de comisii ...stiti voi de care:)

silviu_fxx 29-05-08 12:13

La mine problema e ca se ia numai media de la BAC la facultate asa ca am nevoie de o medie cat mai mare, nu cred ca se pune problema sa nu il iau. Oricum, traisca manualele de rezolvari subiecte ca nu mai sunt nevoit sa imi fac mii de copiute.:D

Daniel_Toa 29-05-08 12:54

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 1559985)
La mine problema e ca se ia numai media de la BAC la facultate asa ca am nevoie de o medie cat mai mare, nu cred ca se pune problema sa nu il iau. Oricum, traisca manualele de rezolvari subiecte ca nu mai sunt nevoit sa imi fac mii de copiute.:D

Vrei sa zici ca tu copiezi la bac ?

Bryan 29-05-08 13:04

cine nu copiaza la bac? la bac orcine copiaza DAR , dupa lucrarile altora
vezi daca te prinde e posibil sa te arda,cat ar fi de treaba supraveghetorii
la fizica aveam o carticica mica si ma uitam la formule, cand m-a vazut una dintre supraveghetoare a facut o fatza de genu' :shock: dar nu a zis nimic, cand am iesit mi-a zis sa nu mai fac asta :p

silviu_fxx 29-05-08 13:14

Nu zic ca ma bazez in totalitate pe copiat, insa daca se poate nu o sa ezit deloc.

dragos002 29-05-08 13:19

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 1559985)

Esti din pascani ? Unde inveti ? La ce facultate vrei sa te duci ?

silviu_fxx 29-05-08 13:28

Quote:

Originally Posted by dragos002 (Post 1560136)
Esti din pascani ? Unde inveti ? La ce facultate vrei sa te duci ?

Ai PM. #####

Daniel_Toa 29-05-08 18:43

Sincer eu nu voi copia dupa carticile, hartiute etc . dar daca am ocazia sa copieze dupa ciorna la altul, dar sa vad ca a scris ceva bun acolo nu doar mazgalituri

BULLDOG 30-05-08 10:46

ma eu sincer nu va inteleg pe astia cu copiatu la bac:). Daca ati fi sportivi care nu s-ar mai ocupa cu studii dupa bac, sau stiu eu mai ce, dar ganditi-va ca din bacu ala voi tre sa ramaneti cu ceva pentru mai departe. Spun din experienta. Am avut colegi la facultate, tot cu medii fabuloase la bac, care au intrat si dupa un sem s-au lasat ca nu faceau fata. As intelege daca ar fi cine stie cat de invatzat:-s

dragos002 30-05-08 11:01

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 1561698)
ma eu sincer nu va inteleg pe astia cu copiatu la bac:). Daca ati fi sportivi care nu s-ar mai ocupa cu studii dupa bac, sau stiu eu mai ce, dar ganditi-va ca din bacu ala voi tre sa ramaneti cu ceva pentru mai departe. Spun din experienta. Am avut colegi la facultate, tot cu medii fabuloase la bac, care au intrat si dupa un sem s-au lasat ca nu faceau fata. As intelege daca ar fi cine stie cat de invatzat:-s

Frate ai dreptate pe de o parte dar e si multa materie care nu o sa-ti trebuiasca in veci vecilor... si la romana o gramada de-a opere care sunt puse de umplutura....

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning