![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Ceva informatii am gasit aici: http://www.politisti.ro/topic/3-poli...__94&#entry94?
Ca si concluzie: "Ideea e ca nu vor functiona NUMAI aceste radare, care dpdv al numarului lor raportat la tara oricum vor fi destul de putine / judet, vor functiona si celelalte MULTE care exista deja, deci ca sa spui ca un detector de radar e Inutil, e o afirmatie hazardata. Partea buna e ca noile radare vor fi numai pe aceste Loganuri Break, deci vor fi foarte usor de depistat in trafic si de semnalizat, prin "faruri" sau prin statii cb. Ideea e sa mergeti cu maxim 49km/h peste legal, ca sa ramaneti macar cu carnetul in buzunar " |
Quote:
si daca e vb de nr lor raportat la judetul nostru, cele 5 sau 6 cate is, plus urmatoarele vreo 2-3-4 cate or fi, cred ca toate se vor concentra pe artele deja bine cunoscute.. oricum e gandita treaba cu eficienta numarului lor/zonele de acoperit. a avut cineva grija de asta.respect |
Bel 840, venea din sens opus, l-am prins de la mare distanta. Banda K.
|
@jmf_: foarte posibil sa fi fost constant on daca ti-a sunat detectorul non stop...dar daca a sunat de la distanta cand l-a ochit pe altul e de bine :)
|
Redau mai jos un extras dintr-un review despre noile radare ale politiei, BEE III, si mai ales Nota de avertizare din manualul de operare ( pe care nu l/am gasit pe situl fabricantului - doar o brosura de prezentare: http://www.mphindustries.com/pdfs/Bee%20III.pdf)
Quote: "Local ticket writers have been bragging about their new radar; They say it nails detector users without warning. Yes, their MPH Industries model BEE™ III, with its POP™ mode, gave them an advantage for a while. But now V1 has full-time POP Protection on two bands. Yet a problem remains. When operated in its POP mode, those radars also produce erroneous speed readings every time. Moreover, we believe MPH Industries knows this feature is faulty. Why else would it advise, in the accompanying Operation and Service Manual, as follows: �A note of caution: Information derived during the POP burst is non-evidential� Citations should not be issued based solely on information derived from the POP burst.�" Sursa: http://www.valentine1.com/pop/whatispop.asp Dupa cum vedeti, daca amendarea se face in baza inregistrarii vitezei dupa metoda instantanee POP, aceasta notificare din manual, ar putea sa anuleze amenda in instanta. Ramane de aflat daca aceasta notificare chiar exista in manualul de operare al aparatului. Ei pe asta mizeaza in mod special la aceste aparate. Oricum, utilizarea lor in acest mod, reduce distanta de perceptie a vitezei cu cel putin 50%, deci trebuie sa te prinde destul de aproape. Ideea lor e sa tina aparatul in POP Mode (single pulse Doppler), si sa declaseze imregistrare vitezei la aprecierea agentului, in loc de Continuous Wave Mode (care poate fi detectat de la distanta). Chiar si in acest mod, POP, aceste radare pot fi detectate de anumite detectoare de radar. Situatia repartizarii noilor aparate radar in judete: Bucuresti si Ilfov - 18 Cluj - 14 Constanta - 14 Iasi - 14 Brasov - 14 Arad - 12 Timis - 12 Neamt - 12 Bihor - 12 Bacau - 12 Mures - 12 Sibiu - 12 Arges - 12 Ialomita - 12 Dambovita - 12 Dolj - 12 Prahova - 12 Valcea - 12 Vrancea - 12 Olt - 10 Suceava - 10 Alba - 10 Braila - 10 Buzau - 10 Galati - 10 Hunedoara - 10 Vaslui - 10 Maramures - 10 Gorj - 8 Satu Mare - 8 Mehedinti - 8 Covasna - 8 Harghita - 8 Salaj - 8 Caras - 8 Bistrita - 8 Botosani - 8 Calarasi - 8 Teleorman - 8 Tulcea - 8 Giurgiu - 6 Ne asteapta zile grele. |
14 in Cluj ? Tulai ...
Dar eu inca nu am vazut nici unul, ai zice ca ar trebui sa dai de un radar pe fiecare strada.... Sunt si invizibile cumva? |
zi mersi ca n-ai vazut .... si sa dea Domnu' sa le ciocaneasca cat mai curand sau sa ramana fara carburant ca si pana acum!!! :twisted:
|
Eu am intalnit un asemenea radar pe drumul spre Reghin.
|
Uh ,
Bun , la cate se intampla si la cat de inconstienti sunt unii cand vine vorba de pedala de acceleratie , Asta e un lucru bun. Pe de alta parte sper sa aiba domnii platiti de pe spinarea noastra bunul simt sa le foloseasca in zonele in care e nevoie si sa nu apeleze la absurd pentru o nenorocita de amenda . Vreau sa va reamintesc ca in Ro , amenzile si pedepsele sunt inca relativ mici fata de restul europei unde daca ai calcat pe bec ai pus-o |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
daca ar sta pe afara nu ar fi nici o problema dar stau nenorocitii in oras in locurile de limita 50 ...si ne ard ...pe turii stateau odata unde cand urci normal ca te lansezi umpic si e limita de 50
in turda stateau chiar azi pur si simplu la terminarea unei linii drepte intr-o statie de autobuz..... nu mai avea autobuzul unde intra ....si din cate stiu le trebuie ceva aprobare pt locul unde este amplasat radarul ...am dreptate? |
mcv de asta nou vad cam in fiecare zi in apahida sau jucu si azi dimineata era unu pe dorobantilor...
|
Aha! Inseamna ca I was lucky! :lol:
Inca o intrebare... daca nu te opresc inseamna ca ai scapat? Sau ti se trimite amenda acasa? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning