![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
o poza perpendicular din fata se poate ?
oricum , imi place lucrarea ... bravos |
Body kitul e foarte reusit dar bad boy look`ul acela peste grila fata nu prea impresioneaza... Oricum frumos Beamer !
|
Mie imi place linia bad boy cum e facuta,da bine impreuna cu spoilerul, aspectul general e frumos.
|
bravo baieti...tineti-o tot asa
body kitul a iesit demential imi place bad boy look'ul , e finut..si merge foarte bine cu bara super tare si difuserul...culoarea il avantajeaza...:P per total SUPER CAR...facuta de un SUPER TEAM Bravo!!! |
Quote:
|
foarte foarte frumos ....e un kit foarte reusit...e agresiv si in acelasi timp foarte elegant...felicitari
|
Imi place bara spate:D:D....
|
Bun kitul, reusit. Felicitari !
|
de curiozitate... ce pret are bara spate de la e36??
|
Quote:
|
remus : ai o poza perpendicular din fata cu e36-le ?
|
man...daca nu sunt prea insistent...cam cat costa un kit complet...asemanator cu asta...da ptr un e39?...dami pm...te rog...si cu timpul alocat constructiei...orashul....asa mai multe detalii...ca as vrea si eu ceva ptr masinutza mea, da mai pe iarna!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Kit-ul undeva la 2500 ron (spoiler fata, spate si praguri) timp executie 2luni aprox.
Imi trebuie 2bari de sacrificiu ca baza de constructie pt. modelul nou ,pot fi si avariate. Ca totul sa iasa o.k. trebuie masina ,cu care nu se va circula de catre noi . Daca esti hotarat ar fi bine de stiut cam cand ti-ai dori sa incepem si pot sa-ti fac niste schite spre exemplu am facut la un ibiza |
2 Attachment(s)
un urs
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning