![]() |
Re: Help Thread
O sa indurati mult pt ca si daca nu lovesti o sa iti faca o reducere modica de circa 10% In cazul meu asigurarea intreaga pe un an e 600 Ron daca nu as fi avut incidente ar fi fost 540 Ron nu cred ca este asa mare diferenta.
|
Eu am facut la Astra, ca era mai ieftin. :)
|
cat era de ieftin? la ce motor? la multa lume ne expira in decembrie asigurarile :)) pana in 17.dec mai e buna si a mea, dupaia o sa merg si eu sa caut asigurare
|
Intre 1.2 si 1.4 a fost ~ 360 de lei/an.
|
pe 17 imi expira si mie si luni obligat fortat trebuie sa o fac ... trebuie sa aleg intre astra si uniqa :P ...
|
Flip a coin/da cu banu' ;)
|
Quote:
:) |
mda , si eu am asigurarea expirata din 7 luna asta , maine ma duc sa fac alta :D
|
Quote:
|
jucati-va voi asa
:) |
185 lei ... astra asigurari , 6 luni , 1.2 - 1.4 , n-am stat sa caut , a fost prima la care am fost , eram disperat ca era expirata cea veche :D
|
Eu am facut asigurare la masina acum o saptamana in urma si ma costat 340 lei/an , la Tiriac :)
|
Quote:
:) dar asa-i viata, oricat ar costa asigurarea asta tot este mai ieftin decat sa nu o ai deloc, risc de amenda toata ziua, si doamne fereste sa ai ceva probleme in trafic ca i-ai jignit masina la unul de 2 m inaltime si 160 kg in viu. asa dai un ban, dar face.. :) nici o polita Casco nu strica nimanui in caz de surprize neplacute, numai ca sunt primele destul de mari si cu putin noroc faci altceva cu acei bani. bafta maxima sa aveti. |
mie mi-a zis 48 ore :) da noh lasa , un lucru in minus de care sa se ia politia , au ei altele ca : cauciucuri de vara si pozitii albastre :)
|
cu ce trebuie sa dau pe yala si chedere ca sa nu inghete , ca azi abia mi-am deschis masina si imi era si roata pe spate blocata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning