![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
deci cea mai urata e fiat multipla. Masina mai urata eu sincer nu am vazut!
|
Sper sa nu sariti toti cu gura pe mine dar mie mi se apre cam urat noul Fiat 500!!nu dati la ficat!!!:)
|
Quote:
|
Subaru Tribeca...HIDOASAAAA
|
206 sedan si geely
|
fiatul ala nou 500....e o aiureala...si gely,206 sedan...
|
subaru tribeca chiar mi se pare o masina bine facuta,ii sta bestial pe negru,interioru e demential..de motor toata lumea stie SUBARU...fiat 500 mi-e scarba deja cand vad atata reclama,si cand mai vad si cat costa:| mi se pare o prostie sa dai atatia bani pe masina aia....si fiind vorba de masini urate mai adaug pe lista: Hyunday Getz :))
|
cum a zis cineva si mai sus , mai urata deca fiat multipla nu cred ca este
|
cum dracu e Getz urata??? si Fiat 500? Bine ca-i frumos Bora si Golf Combi si Polo sedan si toate mizeriile alea nemtesti!
|
SCZ APACHE!n ma vrut oricum apreciez k nu ai dat la ficati:)) ce are golfu? adevarat,tribeca e cam urat si nici toyota auris nu mi se pare prea reusit!ma rog ficeare cu gusturile lui nu am vrut sa ofensez pe nimeni
|
v-ati suit intr-un tribeca? dupa ce va suiti in el si sunteti atenti la detalii interior/exterior si mergeti in el n-o sa vi se mai para nasoala...
|
Quote:
|
getz zici ca e ciuntita cu baltagu' :))
da' despre fiat 500 nu mai poti spune acelasi lucru. e o masina super, de femei, pt stil. are o gramada de accesorii personalizate, pana si cheia are fete colorate interschimbabile |
3 Attachment(s)
Deci...Hyundai Getz e urata??? :rolleyes2
E adevarat ca nu poti sa te c**i in gusturile omului, dar astea-s deja gusturi de c***t. Nu sunt de acord, si asta nu numai pentru ca am Getz (si-l consider chiar frumos, in general), dar plm... uitati-va si voi la poze, se compara cu magariile care au fost votate pana acum? PS: se scrie Hyundai, nu HyundaY :arrow: |
fiat albea ,fiat multipla , 206 sedan - cele mai urate masini in viatza :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning