Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

robby_sev 30-05-10 01:04

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3400054)
Uite grasule ceva care mi-am dorit si in sfarsit am acum

tigane, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente si te asteptam si cu nissanu aks ;))

DJBOSS 30-05-10 01:11

Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum.
Ma bucur sa vad ca, se fac dinou intalniri ,am fost si eu prezent vinerea aceasta. Eu is baiatu de la clubopel DTS ,robby_sev stie :D dar din pacate de la un timp in loc de opel detin o dacie,care am achizitionato de curand si incerc sa fac tot posibilul sa vin la fiecare intalnire de vineri seara, normal daca ma primiti :D:D:D

robby_sev 30-05-10 01:28

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3400544)
Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum.
Ma bucur sa vad ca, se fac dinou intalniri ,am fost si eu prezent vinerea aceasta. Eu is baiatu de la clubopel DTS ,robby_sev stie :D dar din pacate de la un timp in loc de opel detin o dacie,care am achizitionato de curand si incerc sa fac tot posibilul sa vin la fiecare intalnire de vineri seara, normal daca ma primiti :D:D:D

si dak nu vrem ?:)))

DJBOSS 30-05-10 01:30

:D:D daca nu vreti numai vin :D:D

LauGSI 30-05-10 03:19

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 3400283)
Ăsta e LET-ul ? Dacă da, spune-mi te rog cât te-a ajuns că m-ar tenta și pe mine.

masina m-a costat 1800 de lire aici in Anglia...adica acasa vreo 2000 de euro oricum pana in 2500 de euro cu tot cu taxe...daca cauti gasesti..!! Oricum vreau sa imi iau Nissan Skyline care e vreo 5000 modificat...:D

Gangstah 30-05-10 03:27

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3395851)
deocamdata nu am decat o calibra 2.5 V6 care m-a costat decat 700£ dar sper ca in vara o sa imi iau ce mi-am propus si nu e decat 3800£ Nissan SkyLine full Tunning

tu spui si tu te contrazici......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rol leyes2:???::shock::sad::!:

Gangstah 30-05-10 03:28

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3400549)
:D:D daca nu vreti numai vin :D:D

lasati omu sa vina si sa ne distram cum ne place noua....te asteptam in continuare:!:

robby_sev 30-05-10 03:30

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3400599)
lasati omu sa vina si sa ne distram cum ne place noua....te asteptam in continuare:!:

am glumit prietene :))))) si mai lasa-l si pe tiganu ce ai cu el ?:))))

LauGSI 30-05-10 03:32

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3400598)
tu spui si tu te contrazici......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rol leyes2:???::shock::sad::!:

Sunt scumpe taxele in Anglia ma...nu e ca la Romania o inscrii ii faci un cacat de asigurare si te doare la banana...masinile is ieftine dar sunt scumpe taxele ca sa iti tii o masina aici...:P

Gangstah 30-05-10 03:34

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3400601)
Sunt scumpe taxele in Anglia ma...nu e ca la Romania o inscrii ii faci un cacat de asigurare si te doare la banana...masinile is ieftine dar sunt scumpe taxele ca sa iti tii o masina aici...:P

atunci mergi pe jos si fa bulanu frumos...:twisted:

robby_sev 30-05-10 03:34

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3400601)

tigane, uita-te nana la Top Gear k zic aia ce masina sa iti iei si ce nu si explica si de taxe :)))))))))

robby_sev 31-05-10 01:27

La Multi Ani grasule, sa ne traiesti 1000 de ani ... te-am pupat si astepta urmatoarea paranghelie :)))) apropo, mai fa si u niste condimente din alea d ale tale :))))

revin cu o complectare :)))))

Gangstah ™: explica la lume ce condimente-
Gangstah ™: ma bagi la parnaie

deci grasu are un stil special de a face condimente pt gratar .... pune op din aia si o din aia si una dinailalta si iese condimentu ... mai bn sa il lasam pe el sa ne explice :)))) asa k te rugam explica reteta ta de gratar :)))

apropo sa va zic un mic secret :)) daca va cheama grasu la gratar sa nu il refuzati k mancati si grataru pe care se pune carnea la cum gateste nebunu :))))) dar dekt sa plictisim lumea cu vorbe sa le aratam mai bine niste poze asa k grasule te rugam pozele :)))

Gangstah 31-05-10 01:34

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3403082)
La Multi Ani grasule, sa ne traiesti 1000 de ani ... te-am pupat si astepta urmatoarea paranghelie :)))) apropo, mai fa si u niste condimente din alea d ale tale :))))

sper ca v-a placut gratarul si ce am facut de ziua mea

robby_sev 31-05-10 01:39

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3403085)
sper ca v-a placut gratarul si ce am facut de ziua mea

sigur k ne-a placut, dar trage si cu pozele :))))

Gangstah 31-05-10 01:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3403091)
sigur k ne-a placut, dar trage si cu pozele :))))

na ma sa ma vada toata tara cum zice salam: AM ACUT SLUGI SI VALETI...EU PE TOTI AM AJUTAT!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning