![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum.
Ma bucur sa vad ca, se fac dinou intalniri ,am fost si eu prezent vinerea aceasta. Eu is baiatu de la clubopel DTS ,robby_sev stie :D dar din pacate de la un timp in loc de opel detin o dacie,care am achizitionato de curand si incerc sa fac tot posibilul sa vin la fiecare intalnire de vineri seara, normal daca ma primiti :D:D:D |
Quote:
|
:D:D daca nu vreti numai vin :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La Multi Ani grasule, sa ne traiesti 1000 de ani ... te-am pupat si astepta urmatoarea paranghelie :)))) apropo, mai fa si u niste condimente din alea d ale tale :))))
revin cu o complectare :))))) Gangstah ™: explica la lume ce condimente- Gangstah ™: ma bagi la parnaie deci grasu are un stil special de a face condimente pt gratar .... pune op din aia si o din aia si una dinailalta si iese condimentu ... mai bn sa il lasam pe el sa ne explice :)))) asa k te rugam explica reteta ta de gratar :))) apropo sa va zic un mic secret :)) daca va cheama grasu la gratar sa nu il refuzati k mancati si grataru pe care se pune carnea la cum gateste nebunu :))))) dar dekt sa plictisim lumea cu vorbe sa le aratam mai bine niste poze asa k grasule te rugam pozele :))) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning