Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

Andutu TZH 07-03-10 15:39

Re: Club NUBIRA

Ptr baieti din craiova,cine imi recomanda si mie un tinichigiu bun ca sa imi indrepte ochelarul de la far si cam cat miar lua?

nubira2ph 11-03-10 17:57

vreau sa pun si eu cateva poze cu nubira mea sunt nou pe aici .. dar nu am idee cum ?

Bolt 11-03-10 18:12

3 Attachment(s)
....:rolleyes2

nubira2ph 11-03-10 18:15

1 Attachment(s)
imediat mai scot cateva si le pun.. astept pareri ..masina e si de vanzare

nubira2ph 11-03-10 18:29

6 Attachment(s)
:!:astept pareri idei si orice altceva..

Bolt 11-03-10 18:58

pai ... ce ideii,ca pareri nu sunt prea multe..este doar o nubira sx cu niste jante care o fac sa arate ca un tractor cu toate ca modelul este frumos dar sunt prea mari..xenon 6000k in proiectoare? sau ce ai acolo ...da mai multe detalii despre ea ai facut si alte modificari... ?

nt98adu 11-03-10 20:29

Si daca ii mai adaugi un esapament de la 114 hp cred ca v-a ajunge direct la 130hp.

Tu chiar crezi ce spui aici?:lol: Pana la cai putere, coboara masina cu o suspensie adecvata, altfel in curbe, cu atatia cai te rastorni! Si mai citeste cate ceva despre remaparea ECM, chip tuning etc.;) A si pune o fisa dino sa vedem si noi caiutii!

Geo_ZGA 11-03-10 20:40

Din pacate, multumita filtrului, care apropos, nu ne-ai spus ce marca este si ce tip.... nu cred sa ai in plus mai mult de 2-3 cp, daca ii ai si pe aia. La un filtru conic poti chiar sa pierzi cai, daca e montat aiurea si trage aer cald.
Cei 2-3 cai in plus oricum cred ca i-ai pierdut, in momentul in care ai pus jantele...
Ca sa castigi ceva cp in plus, dar nu valori astronomice, ai alte variante, nu morisca aia electrica supranumita "turbina". Comprima motorul, fa-i o admisie calumea, care sa traga aer rece si cu cat mai putine coturi de la filtru la clapeta, lustruieste galeriile, rectifica scaunele la supape si schimba supapele daca e cazul, sa inchida perfect, fa-i o evacuarea cap-coada sport, inclusiv galeriile (serpi) si abia la final... remapare sau chip, cum vrei tu sa-i spui :)

Bolt 11-03-10 21:01

genn..pe cine certati voi 2 :lol: :rolleyes2

nt98adu 11-03-10 21:07

Aaaa, nu.... discutam si noi:oops:

Geo_ZGA 11-03-10 21:19

Nu certam pe nimeni :D Dadeam cateva sfaturi... unul zice de suspensii... altul de motor... ne completam si poate iese ceva la final.

Stefy88 12-03-10 09:11

salutare oameni buni despre ce este vorba aici ca am pierdut randul....:inyourfac

nubira2ph 21-03-10 08:42

se cearta baietasii astia cu masini bengoase si cu cel mai mare bun gust ...pe masina mea..ce sa va zic bai baietii soferia nu se masoara pe forum si nici puterea masinii..banuiesc ca aveti aproape vreo 30 de ani ... dar se pare ca degeaba.va salut baieti ,cu mult respect

nubira2ph 21-03-10 08:48

nu vreau sa supar pe nimeni , dar meritati vorbe mult mai grele din partea mea .. nu e frumnos..aci fiecare isi prezinta masina fiecare dupa posibilitati, nu mai spun de criticiile voastre pun pariu ca nu aveti idee despre mecanica.stati acolo in plata voastra ...fiti cuminti ca nu sunteti regii soselelor

banzay 21-03-10 09:05

exagerezi si tu aici :) Masina arata bine, imi place, sunt fan masini argintii... Si jantele sunt frumoase, dar... masina parca prea sta cocotata. Trage-i o suspensie mai joasa cum se spunea si mai sus... si bag mana in foc ca o sa iti placa :)

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning